„Priimtas sprendimas vasaros metu „Playboy“ leidimą pristabdyti, o rudenį iš naujo spręsime ir galvosime apie žurnalo perspektyvą“, – DELFI teigė žurnalą valdančios bendrovės „Balsas.lt leidiniai“ atstovas Vytenis Mažiulis.

Prieš mėnesį žurnalą paliko pustrečių metų jame vyriausiuoju redaktoriumi dirbęs Aidas Puklevičius.

„Aš jau mėnuo kaip nebe redaktorius. Man buvo pasakyta, kad žurnalo leidyba pristabdoma, o po išėjimo nelabai toliau gilinausi“, – DELFI sakė A. Puklevičius.

Jis teigė žurnalą palikęs savo noru, nes jau kurį laiką apie tai galvojęs. A. Puklevičius vasarą žada baigti rašyti pažadėtus scenarijus serialams ir savo knygą. Žurnalistas sako apie ilgalaikius planus iki rugsėjo mėnesio negalvosiantis.

Lietuviškoji „Playboy“ versija pasirodė 2008 m. Ant pirmojo lietuviško leidinio viršelio puikavosi Asta Valentaitė.

Pirmasis „Playboy“ numeris, kurio viršeliui pozavo apsinuoginusi Marilyn Monroe, išėjo JAV 1953 metais. Žurnalo įkūrėjas – amerikietis Hugh Hefneris.

DELFI jau rašė, kad traukiasi ir daugiau spausdintinės žiniasklaidos. Nuo kitų metų popierinis dienraštis „Verslo žinios“ išeis rečiau - pirmadieniais bus leidžiamas tik elektroninis jo variantas.

Jau anksčiau skelbta, kad nacionaliniai dienraščiai „Lietuvos rytas“ ir „Respublika“ nepasirodys pirmadieniais. Apie tai svarsto ir „Lietuvos žinios“.

Praėjusią savaitę bendrovė „15min“ paskelbė nebeleisianti popierinio savaitraščio. „15min“ vadovas ir „Schibsted Media group“ atstovas Lietuvoje Tomas Balžekas tuomet aiškino, kad laikraštinės spaudos reklamos rinka šiais metais traukiasi apie 30 proc., laikraščių tiražai sparčiai mažėja, o perspektyvų, kad laikraštinė spauda ateityje pritrauks daugiau investicijų iš reklamos rinkos ar daugiau skaitytojų auditorijos, nėra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)