Vasarinė elegancija darbe

Didžioji dienos dalis yra praleidžiama biure, kuriame dažniausiai reikalaujama atrodyti tvarkingai ir oficialiai. Kaip „nesulaužyti“ taisyklių, tačiau darbe atrodyti madingai pataria Deichmann stilistai.

Klasikinio stiliaus suvarstomi bateliai su vos smailėjančia nosele tiks oficialiems verslo susitikimams. Šiemet madingos spalvos: juoda, ruda, mėlyna. Verta prisiminti, kad avalynės spalva turi būti tokia pati arba tamsesnė nei kelnių.

Suvarstomi zomšos ar odos bateliai su perforaciniais raštais puošta nosele ar dekoruotais apavo šonais tinkami avėti ir prie laisvesnio stiliaus drabužių, ir prie kostiumo. Šį sezoną tokio stiliaus bateliai išsiskiria kontrastuojančios, tačiau neryškios spalvos padu.

Madingi mokasinų tipo zomšos bateliai šią vasarą mėlyni, raudoni ar rudi ir stilingai dekoruoti siūlėmis. Šią avalynę galima autis tuomet, kai nėra jokių verslo susitikimų arba, jei darbe nereikalaujama atrodyti itin oficialiai.

Įsispiriamas vyriškas basutes ar sportinius batelius reikėtų palikti laisvalaikiui, jei darbo vieta, žinoma, nėra sporto ar pramogoms skirtų prekių parduotuvė.

Patogus laisvalaikis

Po darbo valandų, kai aprangai griežtų reikalavimų nebėra, galima rinktis ir neįpareigojančio stiliaus avalynę.

Ryškūs žali, mėlyni ar raudoni kedai – laisvalaikiu vyrai gali leisti sau būti spalvingi. Stilingi dvispalviai kedų deriniai ar ryškūs raišteliai.

Įsispiriamos basutės – bene tinkamiausias apavas poilsiaujant prie vandens telkinių. Šį sezoną madingos su plačiais dirželiais ir puoštos dekoratyvinėmis sagtimis.

Įsispiriamos basutės su juostele per pirštą – karštoms vasaros atostogoms. Nubrizgusio tekstilės audinio efektas yra vienas madingiausių puošybos elementų šią vasarą.

Pasirinkus madingą avalynę, stilingą aprangą ir aksesuarus, svarbu nesugadinti įvaizdžio netinkamomis detalėmis. Vasarinių basučių ir baltų puskojinių derinys gali „nuplėšti“ net ir stilingiausiojo etiketę.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)