Tačiau bus sunkiau bendrauti su aplinkiniais. Bus dažnesni konfliktai dėl pašalinių kišimosi į asmeninį gyvenimą, norėsis kuo skaudžiau įžeisti tuos, kurie pasielgs ne taip, kaip jums norisi.

Dar labiau bus kreipiamas dėmesys į išorę. Tie, kurie mėgsta eksperimentuoti su savo išvaizda, ims rengtis dar ryškiau, kartais net iššaukiančiai. Moterys, nepaisydamos karščio, rinksis ryškų makiažą, rinksis ekstravagantiškesnius rūbus. Konservatyvesni kritikai turės apie ką kalbėti.

Be to, šiuo laikotarpiu galima tikėtis reikšmingų literatūrinių kūrinių pasirodymo, kas nors pradės kurti nuosavą šedevrą, turėsiantį pasisekimą.

Avinas

Šią savaitę galite susidurti su žmogumi, įtrauksiančiu jus į kažkokią avantiūrą. Pasistenkite adekvačiai vertinti tai, ką jis jums pasiūlys, nes galite prarasti ir laiką, ir pinigus. Be to, šiuo metu neverta pradėti naujos veiklos. Užsiimkite ankstesnių darbų užbaigimu. Jei esate ką nors sumanę, sudarykite konkretų planą ir apgalvokite visas smulkmenas.

Jautis

Šią savaitę palanku įrengti ar pertvarkyti savo būstą ar darbo vietą. Gali būti, kad jūs nuspręsite, kad aplinka nepadeda pasiekti to, ko trokštate – nesulaukiate trokštamų rezultatų, negalite įvykdyti savo planų, atsipūsti. Be to, šiuo laikotarpiu galima situacija, kai atsikratysite kažko nereikalingo. Tačiau gali įvyti ir kažkas nemalonaus.

Dvyniai

Šią savaitę Dvynių laukia konfliktai su kažkokiomis moterimis. Pasistenkite neerzinti aplinkinių moterų, nekalbėkite šiurkščiai. Be to, šiuo laikotarpiu išlįs jūsų senos klaidos ir jums reikės skubiai jas ištaisyti atidedant į šalį kitus darbus ir rūpesčius. Gali kilti finansinių problemų – jūsų neapdairumas taps nuostolio ar žymių išlaidų priežastimi. Būkite atsargesni.

Vėžys

Šią savaitę tikriausiai pelnytai ilsėsitės, galimas ir netikėtas atokvėpis. Gali būti, kad jūs išeisite atostogų ar pasiimsite papildomas išeigines dienas. Be to, šiuo laikotarpiu jums teks spręsti kažkokius jums svarbius klausimus, susijusius su jūsų dvasiniu gyvenimu.

Liūtas

Šią savaitę jums teks pasirinkti ir priimti svarbų sprendimą. Reikės apsispręsti, ar palikti viską taip, kaip yra, ar pabandyti pagerinti kažkokią netenkinančią situaciją. Be to, šiuo laikotarpiu gali atsirasti nesutarimų dėl turto, autorinių teisių ar kokių nors anksčiau sudarytų sutarčių. Vertinkite specialistų patarimus.

Mergelė

Šią savaitę turėsite galimybę realizuoti save naujoje jums srityje, susijusioje su menu ar apskritai su kūryba. Be to, galimi konfliktai su aplinkiniais dėl jūsų užsispyrimo ar vengimo priimti sprendimus. Pasistenkite šiuo metu neatidėlioti įsipareigojimų ir suplanuotų reikalų vykdymo, nes tai gali sutrukdyti atlikti kažką svarbaus ir malonaus.

Svarstyklės

Šią savaitę jūsų laukia susitikimai su žmonėmis, su kuriais glaudžiai bendradarbiavote praeityje. Galimas daiktas, kad kas nors iš jų jums pateiks įdomų ir naudingą pasiūlymą ar padės išspręsti seną problemą. Be to, šiuo metu jums rekomenduojama labiau kreipti dėmesį į savo sveikatą – pasisaugokite, kad nepaaštrėtų lėtinės ligos, pasaugokite savo organizmą.

Skorpionas

Šią savaitę jums atsivers daug naujų galimybių. Gali būti, kad atsiras proga pakeisti darbą į pelningesnį ir prestižiškesnį. Be to, atsiras žmonių, kurie pakeis jūsų požiūrį ar pakoreguos jūsų planus. Šis laikotarpis jums gana palankus – atsivers naujų puikių perspektyvų. Svarbiausia – nepraleiskite progos ir jomis pasinaudokite.

Šaulys

Šią savaitę jūsų laukia rimtos permainos. Gali visiškai pasikeisti nusistovėjusi jūsų gyvenimo tvarka. Iš vienos pusės – tai ne itin malonu, nes reikės prisitaikyti prie naujų aplinkybių, iš kitos – jums atsivers stulbinančios galimybės. Be to, šiuo laikotarpiu galimi įvairių daiktų gedimai (technikos, baldų ir t.t.), todėl atsiras priežastis atsinaujinimui.

Ožiaragis

Šią savaitę jūs jausite įkvėpimą, tai padės pasiekti užsibrėžtų tikslų. Gali būti, kad rasite nestandartinį būdą, kaip paveikti žmogų, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, ir gausite iš jo tai, ko troškote. Tai gali būti susiję su jūsų karjera, nuosavybe ar atostogomis. Be to, šiuo laikotarpiu jūsų laukia pelnas ir galimybė išbandyti savo jėgas naujoje įdomioje veikloje.

Vandenis

Šią savaitę galite sulaukti nemalonių žinių, susijusių su jūsų tolimais giminaičiais ar pažįstamais. Gali būti, kad dėl nenumatytų įvykių jums reikės pakoreguoti savo planus. Be to, šiuo laikotarpiu rekomenduojama atkreipti dėmesį į savo sveikatą. Atsisakykite rizikingos sveikatai veiklos, ners ir truputį sunegalavę kreipkitės į gydytoją, nes kitu atveju galite nepastebėti ligos pradžios ir gydytis teks ilgai.

Žuvys

Šią savaitę atkakliai sieksite kažkokios materialinės naudos. Gali būti, kad dėl to galite piktnaudžiauti savo įtaka, ryšiais ar tarnybine padėtimi. Be to, šiuo laikotarpiu jums atsiras galimybė atsikratyti kažkokios asmeninės priklausomybės ar žalingo įpročio. Pasinaudokite šia proga ir jūsų gyvenimas taps lengvesnis ir malonesnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją