4 porcijos

Produktai:

2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus,
2 saujos špinatų,
2 kiaušiniai, druskos,
juodųjų pipirų,
po 100 g grūdėtosios varškės ir fetos,
1 pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos.

Kaip gaminti:

1. Tešlą atšildykite, špinatus nuplaukite, stambiai supjaustykite.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių. Kepimo skardą išklokite popieriumi.

3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Špinatus patroškinkite 2 – 3 min., kad suminkštėtų. Nukaiskite, palikite pravėsti. Skystį nupilkite.

4. Išplakite 1 kiaušinį. Sudėkite varškę, sūrį, špinatus, įberkite pipirų.

5. Kitame dubenyje išplakite kiaušinį.

6. Tešlą supjaustykite kvadratais, ant kiekvieno uždėkite įdaro. Tešlos kraštus patepkite plaktu kiaušiniu, sulenkite tešlą taip, kad gautumėte trikampėlius. Kraštus užspauskite. Sudėkite pyragėlius kepimo skardą. Aptepkite iš viršaus plaktu kiaušiniu. Kepkite 20 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)