„Tai buvo nepakartojama. VIP ložės, susitikimai, viešbučiai, geriausias aptarnavimas, o svarbiausia, galimybė pamatyti geriausius krepšininkus ir įdomiausius žaidimus iš arti – didelės svajonės išsipildymas“, – pasakojo D. Kumelis.

Pasak konkurso organizatorių, norintieji dalyvauti turėtų nedelsti registruotis.

„Kiekvienoje amžiaus grupėje 1 prieš 1 turnyro kvalifikacinėse varžybose kausis po 64 dalyvius, o dėjimų konkurse – vos po 8. Praėjusių metų patirtis rodo, kad ne visi norintieji spėja, tad raginame nedelsti. Registracija į atrankines varžybas Druskininkuose baigiasi antradienį, liepos 2 d.“, – pasakoja Lietuvos krepšinio federacijos atstovas Mindaugas Gobikas.

Kvalifikaciniai talentų kovos turnyrai ir dėjimų konkursas vyks keturiuose Lietuvos miestuose: Druskininkuose, Vilniuje, Palangoje ir Kaune. Finalininkai susirungs rugpjūčio 3 d. Palangoje.

Turnyre vienas prieš vieną dalyvaujantys vaikinai ir merginos bus suskirstyti į tris amžiaus grupes: gimę 2000–2001 m., 1998–1999 m., 1996–1997 m., dėjimų konkurse gali dalyvauti 1996-1988 m. gimę vaikinai, virtualioje kovoje – vaikinai ir merginos nuo 16 m. iki 24 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)