20-metis saugas užsipuolė linijos teisėją, kai susitikimo pabaigoje, rezultatui esant 1:1, į "Hearts" vartus buvo skirtas 11 m baudinys.

Jaunajam Lietuvos futbolininkui gresia itin griežta bausmė, nes anglų klubo "Southampton" žaidėjas Davidas Pruttonas už tai, kad išeidamas iš aikštės pastūmė teisėją bei jam grasino, sulaukė 10 rungtynių diskvalifikacijos bei turės sumokėti daugiau nei 11 tūkst. JAV dolerių baudą.

"Futbolininkas (S. Mikoliūnas) buvo pašalintas iš aikštės 90-ąją min. už agresyvų elgesį, tačiau mes nežinome, ar jis dar ką nors padarė nuaidėjus švilpukui, - teigiama SFA pranešime. - Mes nežinome, kiek raudonų kortelių jam buvo parodyta".

Kaip ketvirtadienį paskelbė užsienio žiniasklaida, lietuvis prieš save išvydo net dvi raudonas korteles: vieną - užsipuolęs linijos teisėją, o antrąją - už ginčus su aikštės arbitru.

"S. Mikoliūnas išsišoko prieš teisėjo padėjėją ir gavo už tai raudoną kortelę, tačiau SFA turėtų atsižvelgti į tai, kad jis tėra jaunas vaikėzas, - sakė "Hearts" klubo vadovas Johnas Robertsonas. - Žmonės turėtų susimąstyti, kodėl jis buvo įsiutęs, kodėl susierzino 10 tūkst. "Hearts" sirgalių? Ir kodėl niekas nuo "Rangers" atsarginių suolo nereikalavo skirti baudinio?"

Bausmė gresia ir pačiam "Hearts" klubui, kadangi Edinburgo komandos gerbėjai mėtė į aikštę monetas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją