- Ką jums reiškia muzika?

Gabija: Muzika man yra gyvenimo būdas. Dainuoju nuolatos – namuose, mašinoje, kompanijoje su draugais. Neįsivaizduoju, ką reikėtų be jos daryti.

Justina: Muzika yra tai, be ko neištverčiau nei vienos dienos. Vienokia muzika mane ramina, kitokia – suteikia daug džiaugsmo bei įvairiausių prisiminimų. Kasnakt užmiegu su muzika…

- Ką veikiate šiuo metu? Gal ruošiate naują dainą?

Gabija: Šiuo metu mes intensyviai repetuojame studijoje ir šokių salėje, ruošiamės naujiems koncertams, pasirodymams, palaikome fizinę formą sporto klube. Įrašinėjame naujas dainas, ieškome naujų būdų bei priemonių, kaip neįprastai nustebinti mūsų klausytojus.

Justina: Šiuo metu dirbame be galo įtemptai, įrašinėjame ne vieną, o netgi trejetą dainų.

- Kuo išsiskiriate nuo kitų grupių? Kokie jūsų pliusai ar minusai?

Gabija: Mes esame universalios – grojame, „miksuojame“ dainas, dainuojame, šokame. Taip pat išskirtinės esame ir tuo, jog esame duetas – Lietuvoje jų nedaug. Dviese susidainuoti, manau, yra sunkiau ir sudėtingiau nei tryse ar keturiese, nes tokiu atveju gana dažnai būna lyderiaujantis asmuo, taip pat dainuojant keliese nebūtina skambėti kaip vienam.

Šiuo atveju mes, būdamos dviese, turime taip gerai „susidainuoti“ ir pažinti viena kitos dainavimo manieras, kad kartu dainuodamos gražiai derėtume.

Justina: Išsiskiriame savo seksualiu, tačiau tuo pačiu ir vėjavaikišku įvaizdžiu. Beje, esame bene vienintelė merginų grupė, kuri ne tik dainuoja, tačiau ir „didžėjauja“ prie pulto naktiniuose klubuose.

- Kaip sutariate tarpusavyje?

Gabija: Justė yra mano geriausia draugė. Tuo, manau, viskas pasakyta.

Justina: Likimas lėmė mums būti grupėje, nors esame pakankamai skirtingos, visada randame bendrą kalbą bei kompromisą. Gabija tapo artimiausia mano drauge.

- Gal ateityje manote išleisti savo kompaktinį diską?

Gabija: Tam, kad išleistų savo CD, grupė turi turėti nemažai dainų. Kol kas jų neturime daug, tačiau ir neskubame. Norime, kad dainos būtų kažkuo išskirtinės, atitiktų mūsų kaip grupės charakterį, todėl kiekvieną dainą prieš parodant klausytojui, ilgai šlifuojame ir tobuliname.

Taigi, šiuo metu mintys galvoje labiau sukasi apie naujas dainas, o ateityje, kai jų bus pakankamai, manau pamąstysime ir apie savo CD.

Justina: Kol kas apie tai negalvojame, kadangi iki tol dar reikia daug ką nuveikti.

- Kaip manote kas atlikėjui yra svarbu norint būti scenoje?

Gabija: Manau, labai svarbu turėti talentą ir charizmą.

Justina: Pritarsiu savo mokytojai Laimai Lapkauskaitei, kad scenos žmogus turi turėti žvaigždės charakterį. Būti užsispyręs, norėti visko, ką siūlo galimybės, daug dirbti, ir niekada negalvoti, kad „aš jau pavargau, jau nebenoriu...“.

- Gal planuojate dalyvauti kokiame nors projekte?

Gabija: Meilės trikampyje.

Justina: Prieš keletą dienų grįžome iš vieno projekto filmavimo. Koks tai projektas, greit sužinosite.

- Palinkėjimas skaitytojams.

Gabija: Linkiu labų dienų iš pajūrio ir kviečiu įsibėgėjus vasarai nepamiršti mūsų aplankyti koncertuose, kurių šią vasarą nusimato tikrai nemažai.

Justina: Skaitytojams norėčiau palinkėti šiltos bei nuotaikingos vasaros. Kur yra vasaros sostinė? Palangoje! Ten mes ir leisime savo didžiąją dalį darbščios vasarėlės, taigi, susitiksime ten!