Riedėjimas truks dvi valandas – nuo 19.30 val. Iki 21.30 val.

Maršruto trasa: Katedros a. , Gedimino prospektas, Vilniaus g., Vokiečių g., Rūdininkų g., Pylimo g., Raugyklos g., Kauno g., Algirdo g., Basanavičiaus g., Savanorių pr., Gerosios Vilties g., Vingio parkas. (Vingio parke bus 1 val. pertrauka). Treniotos g.,Vytauto g., Upės g., Žvejų g., Olimpiečių g., Šeimyniškių g., T. Kosciuškos g.,K. Škirpos al., Katedros a.

Dalyvauti gali visi norintys. Jaunesni negu 18 metų asmenys gali dalyvauti, jei kartu juos lydės tėvai, ar už juos atsakingi suaugę asmenys.

Bus riedama gatvėmis, tvarkingai, kolonoje. Riedutininkus lydės policijos automobilis ir muzika. Renginys yra nemokamas. Riesutininkų greitis sieks apie 15km/val. Rekomenduojama dėvėti šalmus ir apsaugas.

Riedant gatvėmis reikia mokėti įveikti nedideles kliūtis bei sustoti. Jei manote, kad dar nesate pakankamai pajėgus riedėti mieste, atvykite į „Riedėk.lt“ akademiją ir mes padėsime jums pasiruošti! Su savimi butinai pasiimkite atsigerti, pora draugų ir, žinoma, gerą nuotaiką, kuria galėsite dalintis su visais.

Jeigu kelio danga bus šlapia ar lis - renginys bus atšauktas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)