Užsispyrimas, priešiškumas kitokiam požiūriui provokuos neadekvačius, pavojingus poelgius. Todėl šią savaitę vertėtų vengti vietų, kuriose daug žmonių, nedalyvauti masiniuose renginiuose ir kruopščiai rinktis, su kuo bendrauti.

Be to, šiuo metu nepatartina pradėti naujų darbų. Kuo mažiau stengsitės keisti savo gyvenimą, tuo geriau – pernelyg didelė klaidų tikimybė, kiekvienas apsirikimas per brangiai kainuos. Atidėkite lemiamus sprendimus, pokalbius, neskubėkite keisti darbo, didelius pirkinius atidėkite vėlesniam laikui. Jūsų užduotis – išsaugoti tai, ką turite, o ne kažką įgyti.

Šią savaitę būkite atsargesni su aplinkui esančiais žmonėmis. Kad ir kaip norėtųsi iš karto kažkuo pasitikėti, užmegzti draugiškus ar dalykinius santykius, susilaikykite ir iš pradžių atidžiai pastebėkite tą žmogų. Gali būti, kad naujasis pažįstamas kur kas sudėtingesnė asmenybė nei atrodo arba turi slaptų tikslų, kuriuose jums tenka pėstininko vaidmuo. Išimtis šią savaitę – tik šeštadienis, šią dieną užmegsite mielų naujų ryšių.

Avinas

Šią savaitę teks savarankiškai, konfidencialiai spręsti sudėtingą, bet įdomią užduotį. Yra tikimybė, kad pasitaikys proga papildyti biudžetą, tik norint pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis teks sukurti išmintingą strategiją. Šiuo laikotarpiu permąstysite savo santykius su kažkuo iš kolegų ar pavaldinių.

Jautis

Savaitė prasidės konfliktais su aplinkiniais. Teks išklausyti neteisingų kaltinimų, aršios kritikos, pagrindo neturinčių pretenzijų. Pasisemkite kantrybės. Situacija laikinai sugadins nuotaiką, tačiau duos praktinės naudos. Susivoksite, su kuo galima turėti reikalų, o nuo ko geriau laikytis atokiau. Na, ir būtinai skirkite dėmesio sveikatai.

Dvyniai

Konfliktas su draugu šią savaitę neišvengiamas. Galbūt suprasite, kad tiek laiko bendravote su žmogumi, kuris tegu ir smulkmenomis, bet nuolat jums kenkė. Jokiu būdu nenumokite ranka į nuojautas. Jei vidinis balsas sako, kad kažkur nereikėtų eiti, susilaikykite nuo kelionės ar apsilankymo, ten iš tiesų gali būti pavojinga.

Vėžys

Šią savaitę teks susidurti su žmogumi, kuriam nepatiks jūsų nauji sumanymai. Vargu ar jūs su juo pyksitės, ginčysitės, tiesiog apsvarstysite savo ir tos asmenybės santykius. Šią savaitę patartina įvertinti, kas vyksta iš tiesų, o kas tėra jūsų vaizduotės vaisius. Iliuzijos gali sutrukdyti įgyvendinti planus.

Liūtas

Šią savaitę susidursite su žmogumi, kurį labai sunku išjudinti. Gali būti, kad šis asmuo stabdo jus, trukdo įgyvendinti jums planus, prisiimtus įsipareigojimus. Šiuo periodu teks skirti daugiau dėmesio projektui, kurį jau senokai norite užbaigti. Nešvaistykite pinigų.

Mergelė

Šią savaitę reikės susikoncentruoti, sutelkti jėgas kažkokiam svarbiam reikalui. Greičiausiai nustumsite į antrą planą viską, kas nėra susiję su tuo reikalu. Gali būti, kad prireiks artimųjų pagalbos, tik pakreipti artimą žmogų reikiama linkme nebus lengva. Veikiausiai kažkurioje jūsų gyvenimo srityje įsivyraus visiškas neapibrėžtumas.

Svarstyklės

Šią savaitę galimi materialiniai nuostoliai. Per išsiblaškymą galite pamesti jums brangų daiktą. Šiuo laikotarpiu didelė nesklandumų darbe tikimybė. Teks taikyti du ambicingus žmones ar ieškoti kompromiso, kuris tenkins ir jus, ir vyresnybę. Svarbiausia – stenkitės neatsidurti pašalinio, nereikalingo asmens vietoje.

Skorpionas

Šią savaitę jūsų interesai jums bus svarbesni už visa kita, nekreipsite dėmesio į aplinkinius ir netgi į artimuosius. Gali pasitaikyti proga pasinaudoti palankiai susiklosčiusia padėtimi, jūsų nesustabdytų net draugiški, giminiški santykiai. Šiuo laikotarpiu taip pat lauksite sprendimo ar palankiai susiklosčiusių aplinkybių, kad galėtume įgyvendinti savo sumanymą.

Šaulys

Na, o jums ši savaitė bus gana sėkminga: pagerės savijauta, pajudės visi reikalai. Yra palankaus, perspektyvaus pasiūlymo, netikėtų pajamų tikimybė. Gali būti, kad išsipildys slaptas jūsų noras. Pradžiugins žmonės, kurie vienaip ar kitaip yra nuo jūsų priklausomi. Žinokite, kad prie jų sėkmės prisidėjote ir jūs.

Ožiaragis

Laukia sėkmingas sandoris, po kurio galite sėkmingai pereiti į kitą socialinį ar karjeros lygį. Taip pat tikėtina, kad susitarsite su vadovybe ir sulauksite pritarimo imtis nežinomo, sudėtingo reikalo. Už tai tikėtinas įvertinimas. Šią savaitę vertėtų imtis ryžtingų sprendimų, siekiant įgyvendinti jau prieš kelis mėnesius užsibrėžtą tikslą.

Vandenis

Šią savaitę skirkite dėmesio sveikatai. Savijauta gali pablogėti dėl jūsų gyvenimo būdo ar kenksmingų darbo sąlygų. Šiuo metu laukia galimas aršus konfliktas su kažkuo iš aplinkinių – vargu ar sutiksite keisti planus dėl kažkurio giminaičio kaprizų. Visgi pagalvokite – gal šiam žmogui iš tiesų reikia jūsų pagalbos.

Žuvys

Šią savaitę atsiras puiki proga realizuoti savo kūrybinius sugebėjimus. Jūsų laukia naujos patirtys, įdomūs pasiūlymai ir naujas žvilgsnis į savo talentus. Net jei kūrybinės išraiškos aktas prasidės tik kaip prasiblaškymas ir neįpareigojantis eksperimentas, jis daug pakeis jūsų gyvenime. Šią savaitę galimi nesutarimai su giminaičiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)