Meistrė iš Ukrainos savo kolegėms pademonstravo koreguojančios – pieštukinės makiažo technikos pagrindus ir jo pritaikymą dirbant salone. Per master-class užsiėmimus buvo atskleisti individualios koreguojančios (grafinės) schemos sukūrimo principai; įvairaus amžiaus moterų makiažų skirtumai priklausantys nuo moters amžiaus, morfologinių skirtumų ir tautybės; spalvų pritaikymo logika ir pagrindai.

Seminaro dalyviams buvo pateikta autorinė Natalijos Naidos spalvinių junginių panaudojimo ir spalvinės schemos parinkimo loginis būdas, priklausantis nuo taikymo srities ir pradinių įgimtų spalvinių derinių. Pademonstruotas klasikinis ir grafinis akių formavimo būdai, logika makiažo atlikime, pieštukas kaip korekcijos priemonė.

Be saloninių darbų meistrė demonstravo ir podiumo makiažo atlikimo techniką. Per master-class užsiėmimus buvo pateikta kreatyvinio ir konkursinio makiažų lyginamoji analizė, atskleistos vedančių Mados namų makiažo tendencijos.

Kuriant makiažą buvo parodyta įvaizdžio transformacija nuo nude-look iki europietiško, ekstravagantiško kreatyvo. Demonstruojant darbus buvo atskleisti darbų technikos niuansai, įvertinant fotosesijų ypatumus. Meistrė pasidalino konkursinių darbų kūrimo patirtimi, pateikė lyginamąją fantastinio ir podiumo konkursinių darbų analizę bei pademonstravo šiuos skirtumus ant modelių.

Natalija Naida yra autorinės stiliaus ir vizažo mokyklos "Nataliya Naida Make-up School" (Kijevas, Ukraina) vadovė ir dėstytoja, tarptautinės klasės vizažo meistrė, sertifikuota teisėja ir Ukrainos dekoratyvinės kosmetikos trenerė (2006-2012 m.), tarptautinių grožio olimpinių varžybų dekoratyvinės kosmetikos teisėjų kolegijos narė, nacionalinės Ukrainos rinktinės narė, KSSK-Ukraina dekoratyvinės kosmetikos atestacinės komisijos narė, daugkartinė Ukrainos dekoratyvinės kosmetikos čempionatų prizininkė, Rytų Europos čempionato sidabro medalio prizininkė (2005m), dekoratyvinės kosmetikos pasaulio čempionato prizininkė (2006 m.), bendradarbiauja su žinomiausiais Ukrainos fotografais ir mados žurnalais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)