Pirma, jie saugo mūsų akis nuo tiesioginių ultravioletinių spindulių, o antra, gali pakeisti mūsų išorę, suteikti jai griežtumo arba, priešingai, įžūlumo. Svarbiausia - pasirinkti teisingus, stilingus rėmelius.

Pristatome madingiausių šio sezono saulės akinių apžvalgą. Būkite madingos!

Rizikuojate būti nemadingos, pasirinkdamos praėjusio sezono hitą - veidrodinius aviatoriaus akinius. Jei vis dėlto norisi veidrodinių akinių, atkreipkite dėmesį į Carera ir Marc by Marc Jacobs akinių pasiūlymus.

Šį sezoną būtina įsigyti apvalios ir kvadratinės formos rėmelius, pagamintus iš perregimo plastiko. Tokius modelius neabejotinai įvertins kūrybiškos asmenybės, kurios sugebės juos suderinti su ryškiais neoniniais atspalviais arba juodai-balta drabužių gama.

Primygtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į saulės akinius su kontrastuojančių spalvų lęšiais ir rėmeliais. Ryški šio sezono tendencija galės prigyti bet kurios moters garderobe. Panašiai žaidimą spalvomis interpretuoja ir Celine.
Norinčioms būti dėmesio centre siūlome mėgautis nauja Dior saulės akinių kolekcija: grakščios linijos, skirtingų spalvų plastiko deriniai, lęšių ir rėmelių kontrastas - tai vis madingi sprendimai.

Aktualūs šį sezoną ir miniatiūriniai apvalūs akinukai. Jei suspėjote panašius įsigyti pernai vasarą (ėjome iš proto dėl Bottega Veneta ir Carven), neskubėkite jų keisti kitais, jie vis dar madingi.

Ar verta rinktis per didelius akinius? Atkreipkite dėmesį, kad jie pavers jus panašią į vėžlį. Mėgstate ironišką madą? Tuomet tokie rėmeliai kaip tik jums.

Visoms kitoms rekomenduojamas aukso vidurys - apvalūs vidutinio dydžio akiniai, tinkantys praktiškai visoms.

Nauja - tai gerai pamiršta sena

Širdyje jūs - užkietėjusi konservatorė ir visur bei visada vertinate klasikinį stilių? Drąsiai rinkitės masyvaus vienatomio plastiko modelius. Forma vis dar ta pati - apvali arba kvadratinė.
Retro stiliaus gerbėjos tinkamai įvertins koketiškas „katės akis“. Tinka absoliučiai visoms ir derinasi su bet kokiu aprangos stiliumi (išskyrus sportinį).

Novatorėms rekomenduojame atkreipti dėmesį į D formos rėmelius, kurių jau buvo praeitą sezoną. Masyvūs, panašūs į Terminatoriaus akinius, jie ne tik apsaugos jūsų akis nuo saulės spindulių, bet ir suteiks įvaizdžiui tam tikro brutalumo. Rekomenduojame kuklioms, romantiškoms merginoms, kurioms trūksta įžūlumo. Tik viena smulkmena: jei jūsų smakras masyvus, tokių akinių geriau nesirinkti.

Daugiau prabangos! Akiniai-peteliškės - geras pasirinkimas dažnai pasirodančioms viešumoje. Beje, tokie rėmeliai puikiai tinka merginoms, kurių veidas siauras arba veido bruožai smulkūs, kadangi jie leidžia žaisti kontrastais.

Nemažai dėmesio skiriama ir dekoratyviniams elementams. Pavyzdžiui, Tod‘s siūlo stilingus akinius su odinėmis sienelėmis, o Gucci pristatė kolekciją su persiliejančiais marginiais Diamante.

Jei praeito sezono metu buvo aktualūs rėmeliai, dekoruoti nėriniais, su gėlių raštais, tai šiandien karaliauja gyvūnų raštai. Klasika kaip visada laimi.

Be abejo, kažkokių kardinalių permainų šį sezoną nėra. Tačiau saulės akiniai tapo ryškesni, pastebimesni, drąsesni.

Ir tai pirmiausia susiję su tuo, kad šiuolaikinės merginos suvokia, jog akiniai - tai ne tiesiog aksesuaras, o svarbi stilių formuojanti detalė, kuri gali tapti jų vizitine kortele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)