DELFI laišką parašiusi ir prisitatyti nenorėjusi moteris sakė, jog įkritusi į atvirą šulinį šalia fontano, prie „Europa Royal“ viešbučio, stipriai susimušė ranką bei nugarą. Ji sakė norinti pranešti apie neatsakingus darbuotojus. „Džiaugiuosi, kad nebuvo su manimi tuo metu mano vaikų, nes nežinau, kaip būtų buvę tada, - pasakojo ji. - Stipriai susimušiau visą nugarą ir ranką, šiuo metu negaliu net savo kūdikio pakelti“.

Moteris teigė, kad šulinys, į kurį įkrito, buvęs visiškai atviras. „Tiesiog buvo tikrinamas fontanas ir muzika, ir šulinys buvo atidengtas, o aš jo nepastebėjau ir žengiau žingsnį atgal tiesiai į jį“, - rašė ji. Skaitytoja sakė, jog su ja buvo susisiekę parko darbuotojai, apgailestavo dėl įvykio ir siūlė pagalbą. „Bet nežinau, ar dar kada vyksiu į Druskininkus po šito atvejo“, - rašė ji ir teigė svarstanti kreiptis į teismą. Ji kreipėsi į policijos pareigūnus, kad šie nustatytų, kas buvo atsakingas už atvirą šulinį.

Tuo metu „Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centro AQUA” renginių organizatorė ir viešųjų ryšių specialistė Jūratė Vaitkevičiūtė sakė, jog jiems pretenzijos pareikštos nebuvo. „Balandžio 25 d. viena moteris miesto fontano paleidimo bandymo metu įkrito į fontano valdymo patalpą, esančią šalia fontano. Šiuo metu užsienyje esanti nukentėjusioji jokių pretenzijų dėl įvykusio nelaimingo atsitikimo mums neturi”, - komentavo ji.

Druskininkų policijos pareigūnai patvirtino, kad atsakingi yra vandens parko darbuotojai. „Paaiškėjo, kad šis fontanas su jam priklausančiais inžinieriniais įrenginiais priklauso Druskininkų vandens pramogų parkui. Natūralu, kad šios įstaigos atsakingi darbuotojai privalėjo pasirūpinti saugumu ir pažymėti pavojingą teritoriją“, - DELFI teigė jų atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)