Ėrienos šonkauliukai (4 asmenims)
Ingredientai
800g ėrienos šonkauliukų;
125g Raudonųjų pipirų pastos ( juos rasite “Skonio studijoje” );
35 ml japoniškos sakės;
20 ml sojos;
35 ml baltojo vyno;
20 g česnako pastos;
20 g imbiero pastos;
1 arbatinis šaukštas sezamo aliejaus.
Paruošimas
Ėrienos šonkauliukus susipjaustome tarp kaulų. Tuomet ruošiame padažą – visus likusius ingredientus sumaišome kartu.
Supjaustytų šonkaulių kauliukus apvyniojame folija ir marinuojame pasiruoštame padaže 4 valandas.
Orkaitėje šonkauliukus šefas Regimantas siūlo kepti 15min., 180 laipsnių temperatūroje arba, esant galimybei, kepti ant griliaus.
Skanaus!