Ėrienos šonkauliukai (4 asmenims)

Ingredientai

800g ėrienos šonkauliukų;
125g Raudonųjų pipirų pastos ( juos rasite “Skonio studijoje” );
35 ml japoniškos sakės;
20 ml sojos;
35 ml baltojo vyno;
20 g česnako pastos;
20 g imbiero pastos;
1 arbatinis šaukštas sezamo aliejaus.

Paruošimas

Ėrienos šonkauliukus susipjaustome tarp kaulų. Tuomet ruošiame padažą – visus likusius ingredientus sumaišome kartu.

Supjaustytų šonkaulių kauliukus apvyniojame folija ir marinuojame pasiruoštame padaže 4 valandas.

Orkaitėje šonkauliukus šefas Regimantas siūlo kepti 15min., 180 laipsnių temperatūroje arba, esant galimybei, kepti ant griliaus.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)