Net trys populiariausio muzikinio projekto poros išgyvena santykių krizę. Agnės Buškevičiūtės ir Justino Lapatinsko, Monikos Linkytės ir į projektą grįžusio Tado bei Ingos Norkutės ir “ventuko” Karolio bičiulystės keliu pastarosiomis dienomis perbėgo juoda katė.

„Tai normalu. Juk kuo labiau pažįsti žmogų, tuo daugiau problemų įžvelgi. Aš norėjau vienos dainos, Tadas – kitos, aš matau vienokią viziją, jis – kitokią. Santykiai iš tikrųjų buvo įtempti, tačiau dabar nusprendėme priimti sprendimą: vienam pasirodymui dainą galvoju aš, kitam Tadas”, - apie santykių atšalimą pasakoja „Žvaigždžių duetų” dalyvė Monika Linkytė.

Panaši istorija nutiko ir Agnei Buškevičiūtei su Justinu. Nesutarimai dėl kūrinio pasirinkimo peraugo į nedidelį kivirčą, o šis – į nekalbadienį. Ir nors duetas apie tarpusavio santykius plačiai kalbėti nėra linkęs, vis dėlto užkulisiuose sklando kalbos, kad itin draugiški Justo ir Agnės santykiai atšalo.

Šeštadieniais nuolat besišypsančius esame įpratę matyti aktorę Ingą Norkutę ir ventuką Karolį Akulavičių. Žiūrovai nė neįtaria, kad po Ingos ir Karolio šypsenomis slepiasi tarpusavio bendravimo skauduliai.

„Kažkada nepagalvojus pavadinau Karolį jaunu durneliu. Ne šiaip akis į akį, o prie žurnalistų, kurie, žinoma, tai pasigavo. Karolis supyko… Ir nieko keisto, juk jis nei toks jaunas, nei durnelis. Kuriam laikui buvo ta juoda katė perbėgus, bet dabar viskas gerai. Kartais tokios krizės būna į naudą: išsiaiškini santykius ir palengvėja abiems”, - pasakoja Inga.

Aišku viena: be tarpusavio supratimo ir kompromisų geras pasirodymas tiesiog neįmanomas. Vieni taikosi, kiti pykstasi, tačiau aišku viena, - su kiekvienu šeštadieniu įtampa vis labiau auga. Kaip pasiseks poroms atlikti garsiausius lietuviškus hitus, sužinosime jau šį šeštadienį 19 valandą per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)