„Tik keletas žmonių tai žino, ji viešai vis dar nemūvi savo žiedo“, - pridūrė šaltinis iš poros draugų tarpo.

Įsimylėjėliai po dvejus metus trukusios draugystės 2011 metų gegužę buvo pasukę skirtingais keliais.

Nuo tada, kai susitaikė, nei 23 metų aktorė, nei ketveriais metais vyresnis
sportininkas pranešimų apie atnaujintus santykius nepatvirtino. Nors tai buvo akivaizdu – pavyzdžiui, kovo 24 dieną meiliai nusiteikusi porelė pasirodė „Miami Heat“ varžybose, nors H. Panettiere primygtinai tvirtino, kad jiedu tėra „geri bičiuliai“.

Panašu, kad jie kur kas daugiau nei bičiuliai, mat beveik dviejų metrų ūgio sportininkas su 157 centimetrų ūgio „Auksinio gaublio“ nominante visai netrukus turėtų atšokti vestuves. „Regis, kad jau vasarą bus vestuvės!“ - toliau atviravo šaltinis.

H. Panettiere anksčiau draugavo su kartu su ja juostoje „Herojai“ („Heroes“) nusifilmavusiu Milo Ventimiglia bei serialo „One Tree Hill“ žvaigžde Stephenu Colletti, kol 2011 metais prisipažino, kad asmeniniame gyvenime jai labiau patinka sportininkai.

„Jie yra panašioje sferoje, supranta, kas yra grafikas, darbo etika, socialinis aspektas, - aiškino aktorė, - tačiau jie nėra konkrečiai tavo srityje, taigi tai puikiai funkcionuoja“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)