„Jis prisižadėjo ir dingo su visu šou. Niekas nenorėtų kišti rankų į šią istoriją, bet ponas Šedžius leidžia labai negražią šmeižto kampaniją. Iš tikrųjų mes galvojome duoti jam kelią. Kadangi šis šmeižtas susijęs su televizija, su laida, su manimi asmeniškai... Pagalvojome, kodėl mums pirmiems nesikreipus į teisininkus pagalbos. Tai, ką daro šis žmogus, yra tiesioginis šmeižtas“, – DELFI kalbėjo E. Žičkus.

Prodiuseris sako negalįs suvokti, kaip tokiais dalykais gali užsiimti buvęs Seimo narys, žinomas verslininkas. „Nežinau, kaip jis nesugeba su savo lakia fantazija atskirti, kas yra kliedesiai, o kas – realybė“, – stebisi E. Žičkus ir pridūrė nė karto gyvenime su A. Šedžiumi nebendravęs ir net neturįs jo telefono numerio. Prodiuseris taip pat užtikrino, kad nė karto iš A. Šedžiaus nėra prašęs išskirtinio interviu, kaip ir jo spaudęs.

E. Žičkus pasakojo žiniasklaidoje dirbantis jau 13 metų ir sakė, jog tokie verslininko pareiškimai jį žeidžia. Prodiuseris tikino esąs prieš pašnekovų spaudimą.

„Tokie dalykai, kaip skambinėjimai ir spaudimai... Juk galima patikrinti. Yra skambučių išklotinės. Nei aš, nei mano komandos nariai jokio spaudimo nedarė. Visa tai yra šmeižtas. Jis varotojo ir tokius žodžius kaip grasinimai. Taigi, atidavėme visą medžiagą – laidų įrašus, viešus jo pasisakymus – teisininkams, kad jie viską įvertintų. Tai, kokį šou šis žmogus daro, yra žema. Jeigu jis įžvelgia, kad gali darytis cirką... Jis pats žino, kad meluoja. Aš nesuprantu, kaip jis taip“, – pasakojo TV projektų prodiuseris.

Paklaustas, ar jau kreipėsi į teisėsaugą, A. Šedžius DELFI sakė nenorįs kalbėti šia tema. „Kai bus rezultatai, tada bus ir komentarai“, – sakėjis. Pasitikslinus, ar kada preliminariai būtų galima tikėtis rezultatų, verslininkas atsakė lakoniškai: „Vertinant, kaip dirba mūsų teismai, tai gali būti ir po pusmečio, ir po metų. Gal ir greičiau išnagrinės“. Paklaustas, ar parašė pareiškimą, A. Šedžius patikino tą jau padaręs, tačiau paprašytas paaiškinti, ar dokumentai jau nukeliavo į teismą, buvęs Seimo narys neatsakė ir padėkojęs už pokalbį suskubo atsisveikinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)