Nepamirškite nurodyti el. pašto adreso, kad galėtume su jumis susisiekti!

Sveikiname nugalėtoją! Prizas atitenka -16 kg (sadzi).

Atėjo laikas sugriauti mitą, kad mums tinka visi pratimai. Mes nesame visiškai vienodi. Mūsų išvaizda, sudėjimas, laikysena ir gyvenimo būdas skiriasi, nes mes esame skirtingi. Tad kodėl turėtume rinktis tuos pačius treniruoklius ar treniruočių principą, griebtis tų pačių svarelių ar vienodai spausti iš savęs paskutinį kvapą ant bėgimo takelio. Elgiamės vienoda, o tikimės individualių rezultatų.

Vieni iš mūsų nori atsikratyti keleto nereikalingų kilogramų, kitus kamuoja seniai įgrisęs skausmas, kuris per dieną įkyriai stuksena į nugarą. Prieš šokant į mūšį su savo gedimais, turime įvertinti savo būklę ir tik po to spręsti, ką daryti.

Pasitelkdami naujausias diagnostikos technologijas, Reabilitacijos centro „Gemma“ gydytojai atliks raumenų analizę, nustatys silpnąsias ir stipriąsias raumenų grupes, įvertins kūno masės indeksą, riebalų kiekį bei kitus indikatorius, kurie padės sudaryti sporto planą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)