400 g konservuotų menkių kepenėlių
½ svogūno
½ saldžiarūgščio obuolio
2 kiaušinių
1 valg. š. augalinio aliejaus

Svogūną nulupame, nuplauname, smulkiai sukapojame ir pakepiname aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Kiaušinius kietai išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia trintuve.

Obuolį nuplauname, nulupame odelę ir sutarkuojame stambia trintuve. Gautą masę šiek tiek nusunkiame, kad pasišalintų sulčių perteklius.

Menkių kepenėles sudedame į kiaurasamtį ir palaukiame, kol nutekės aliejus. Tuomet kepenėles sutriname šakute iki vienalytės konsistencijos ir sumaišome su kepintais svogūnais bei tarkuotu obuoliu. Paruoštą paštetą sudedame ant lėkštės ir apibarstome tarkuotais kiaušiniais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)