Kiekvienais metais vis daugiau žmonių iš Universiteto ir viso Vilniaus miesto sutraukiančios penkios dienos kadaise prasidėjo nuo keleto studentų iniciatyvos, o laikui bėgant tapo vis solidesnės, įdomesnės ir turiningesnės.

Renginių savaitę uždarys svarbus „Fiesta Personæ“ renginys - Bard‘akas. Ilgą istoriją turintis renginys prasidėjo nuo studentų iniciatyvos groti Vilniaus Universiteto koridoriuose, o šiemet jis kviečia į Šv. Jonų bažnyčią, kovo 22d. 18val., pasiklausyti Domanto Razausko, Eglės Sirvydytės, Dominykės ir Roko bei tiesiogčiadabar. Bard‘ako metu bendruomenei pristatoma Filosofijos fakulteto studentų kūrybos knyga Sin Cera bei apdovanojami jaunieji kūrėjai.

Filosofijos fakultete šurmuliuos ir atgimęs Psichologų pavasaris, šiemet skatinsiantis aktyviai įsitraukti į vyksiančius seminarus, bus apdovanoti Vilniaus Universiteto Filosofijos fakulteto dėstytojai, išleistas laikraštis Bursų kiemas, bus galima sudalyvauti studentų ir dėstytojų Protmūšyje ir bus įvykdyta paslaptingoji Akcija X. Be to, visos „Fiesta Personæ“ metu bus galima apsilankyti susitikimuose su absolventais, kurie papasakos apie savo karjeros kelią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją