Kas ji? Kaip jie susipažino? Ir kiek ašarų pralies naujos mylimosios vietoje atsidurti norinčios merginos visoje karalystėje?

Šaltinis, pažįstantis ir Harry, ir Cressidą, pasakoja apie prasidedančią jų draugystę: „Jie neabejotinai susitikinėja, tačiau tai dar nėra rimta. Jau kuris laikas jie buvo pažįstami, tačiau tik visai neseniai jų santykiai transformavosi į kažką daugiau, nei draugystė. Santykiai nėra labai tvirti, tačiau jie tik puikiai leidžia laiką“.

Taigi, kaip 27 metų princas, esantis trečioje vietoje eilėje į sostą, susitiko su 23 metų modeliu?

„Jie susitiko per princesę Eugenie, ji draugauja su Cressida, - šaltinis pasakoja toliau. - Cressida yra tikrai sumani, labai natūralaus grožio ir tiesiog puiki mergina smagiai leisti laikui. Harry susitikinėti sunku, nes yra tiek daug galimybių, tačiau Cressida yra ta, kuria jis žino galintis pasitikėti, kadangi ji iš tikrųjų priklauso jo ratui. Ji jau įveikė diskretiškumo egzaminą“.

Pora suteikė pretekstą kalboms pernai liepą, kai retkarčiais ėmė jaukiai leisti laiką kartu po juostos „Tamsos riterio sugrįžimas“ („Dark Knight Rises“) premjeros. Jie buvo pastebėti kartu su draugais viename Londono klubų.

Kalbant apie C. Bonas, regis, jog ilgakojė šviesiaplaukė turi viską, kas būtina (netgi yra kilminga), norint susitikinėti su princu. Jos mama – ledi Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon, kuri septintame dešimtmetyje garsėjo kaip vakarėlių liūtė. Ji yra netikra aktorės Isabellos Anstruther Gough Calthorpe sesuo. Pastaroji dabar susižadėjusi su Richardo Bransono sūnumi Samu, taip pat priklausančiu karališkajai aplinkai.

Cressidos mama ledi Mary-Gaye yra kilusi iš milžiniškais turtais garsėjančios bankininkų Curzonų šeimos. Merginos tėvas Jeffrey Bonasas, kaip ir galima buvo tikėtis, taip pat yra mėlynojo kraujo atstovas. Jis studijavo Oksforde, vėliau tavo sėkmingu verslininku.
Tik laikas parodys, ar Cressidos ir princo Harry santykiai peraugs į kažką rimtesnio, tačiau tai jau ne pirmas princo flirto objektas nuo to laiko, kai pernai metais jis išsiskyrė su ilgamete mergina Chelsea Davy.

Tarp kita ko, kaip ir Ch. Davy, C. Bonas studijavo Lidso universitete. Princas dar buvo siejamas su Florence Brudenell-Bruce, vėliau su dainininke Mollie King, nors pop žvaigždė romaną su karališkosios šeimos atstovu neigė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)