Buvo tikimasi, kad į specialią pagerbimo ceremoniją susirinks visi šeši aktoriai, oficialiai įkūniję agentą 007, rašo huffingtonpost.co.uk.

Apsipirkinėjimo Malibu parduotuvėse metu paklaustas apie šį aktorių susibūrimą, P.Brosnanas nusijuokė: „Na, vieno iš jų nebus“.

Paklaustas, ar tai gali būti jis, 59 metų airių aktorius tik pagūžčiojo pečiais.

Neprilygstamą slaptosios tarnybos MI5 agento personažą sukūrė rašytojas Ianas Flemingas. Nuo 1962 metų jį vaidino Seanas Connery, George`as Lazenby, Rogeris Moore`as, Timothy Daltonas, P. Brosnanas ir Danielis Craigas.

P. Brosnanas Džeimsą Bondą įkūnijo keturiuose filmuose, kurie buvo sukurti nuo 1995 iki 2002 metų. Vėliau jį pakeitė D. Craigas.

Pirmajam Džeimso Bondo aktoriui, serui S. Connery jau 82-eji ir 2011 metais jis paskelbė pasitraukiantis iš viešo gyvenimo.

Australų aktorius G. Lazenby, kuriam šiuo metu 73 metai, Džeimsą Bondą vaidino tik kartą – 1969 metais, ir tik tam, kad ši rolė 1971-aisiais vėl atitektų S. Connery.

Per sukakties minėjimo ceremoniją Adele atliks dainą iš „Oskarui“ nominuoto Džeimso Bondo filmo „Skyfall“ („007 operacija „Skyfall“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)