Produktai:

1 stiklinė virtų juodųjų pupelių,
2 šaukštai kokoso aliejaus,
3 šaukštai kakavos miltelių,
2 – 3 šaukštai klevų sirupo,
1 šaukštelis vanilės ekstrakto,
1 stiklinė juodojo šokolado drožlių,
jei norite – cukraus,
žiupsnelis jūros druskos.

Kaip gaminti:

1. Sumaišykite pupelės, kokosų aliejų, kakavos miltelius, klevų sirupą ir vanilę, sutrinkite trintuvu. Turi būti tiršta masė, kurią lengva formuoti. Paragaukite, jei norisi saldumo – įberkite cukraus.

2. Kabinkite masę arbatiniu šaukšteliu ir suformuokite rutuliukus.
3. Ištieskite ant stalo sviestinio popieriaus lakštą, sudėkite ant jo rutuliukus, tada valandai įdėkite triufelius į šaldytuvą (arba pusvalandžiui į šaldymo kamerą).

4. Kol stings triufeliai, inde, įstatytame į dubenį su karštu vandeniu ištirpinkite šokoladą. Paskui su dantų krapštuku smeikite triufelius ir mirkykite juos šokolade. Kai nudžius pirmas sluoksnis, pamirkykite dar kartą.

5. Pagamintus triufelius laikykite šaldytuve.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)