Dizaineriai teigia, jog naujausią jų kolekciją įkvėpė Naujojo Orleano gatvės, Paryžiaus rūsiai ir gyvenimo džiazas.
„DSquared2“ mados namams džiazas daugiau nei kolekcijos tema – tai galimybė rinktis, kaip gyventi, kaip atrodyti ir kaip linksmintis. Juk smagiausia tokio improvizuoto gyvenimo dalis yra ta, jog viskas gali baigtis visai kitaip nei prasidėjo. Svarbiausias yra nenuspėjamumo veiksnys.
Podiumu per „DSquared2“ naujausios kolekcijos pristatymą žygiavo stilingi gangsteriai, mūvintys patogius džinsus ir kelnes, vilkintys tarsi visko jau mačiusius darbinius drabužius, nepretenzingus megztinius, galvas pasidabinę didokomis kepurėmis.
Ant podiumo netrūko ir tikros elegancijos – nei stilizuotų kostiumų, nei elegantiškų šalikų ir skrybėlių, nei šviesių spalvų puspalčių griežtų formų apykaklėmis.
Nors ant podiumo tokie elegantiški ansambliai ir galėjo pasirodyti pernelyg teisingi ir nuobodūs, juos išskaidžius atskirais elementais galima džiazuoti į valias – ko šį kartą ir siekia dizaineriai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)