Įtakingųjų Italijos madų namų centrinis vyriškos mados personažas buvo sudėliotas iš dailaus siuvimo ir rudeninių spalvų mezginių.

Ant pečių dabitiškai nešiojami dideli paltai, šviesiai melsvos spalvos mocherinis megztinis ir modelių kaklus apsiviję raštuoti šilkiniai šalikėliai, surišti nugaroje.

Paltai, dailiai pasiūti drabužiai ir odiniai dirbiniai natūraliai sudarė puikiai atliktos ir tipiškai prabangios „Gucci“ kūrybos direktorės Fridos Giannini kolekcijos širdį.

Burgundiško vyno spalvos piloto striukė, pasiūta iš pirmo kirpimo avikailio, dvelkė šiai dizainerei būdinga 8-ojo dešimtmečio dvasia. Vienas lietpaltis buvo pasiūtas iš vandeniui nepralaidžios vilnos. Tuo tarpu žiemos baltumo paltai, tarp jų ir karinio stiliaus švarkas, įkvėptas kavalerijos kario aprangos, pabrėžė, kas yra „Gucci“ klientai.

„Gucci“ vyras išreiškia jam įgimtą laisvą dvasią su ryškiu nerūpestingumu“, - apie savo kolekciją sakė F. Giannini.

Kruopštaus kirpimo kostiumai buvo pasiūti iš Velso princo stiliaus languoto tvido. Strazdo klajoklio kiaušinių spalvos (Robin's egg blue) languotas vilnonis kostiumas tobulai balansavo ties sudėtinga riba tarp ekstravagantiško kostiumo ir to, kurį galima nešioti.

Vakarinei aprangai F. Giannini pasitelkė tokią dieninių drabužių medžiagą kaip tvidas su šviesiais ruoželiais. Iš jos pasiuvo smokingus, kurie tikrai turėtų patikti tokiems jauniesiems šių madų namų gerbėjams kaip Robertas Pattinsonas, kuris sekmadienį per „Auksinių gaublių“ teikimo ceremoniją vilkėjo „Gucci Signoria“ kostiumu.

Tarp aksesuarų, kurie sudaro dar vieną svarbią šio prekės ženklo kategoriją, buvo galima išvysti rankines su rankenomis, įkvėptomis jodinėjimo botagų. Tuo tarpu šių mados namų „bambukinės“ rankenos puošė portfelius ir itin dideles kuprines, kurias modeliai nešėsi ant šono.

Tarp rudeninių spalvų išsiskyrė pomidorų raudonumo spalvos storas, pynėmis megztas megztinis, ryškus, ochros spalvos paltas ir laimų žalumo mocherinis megztinis.

Dauguma „Emporio Armani“ drabužių, priešingai, buvo pasiūti iš modernaus pluošto audinių. Ši kolekcija, pademonstruota anksčiau pirmadienį, buvo kuriama pagal „ikoniškus vyrų drabužių spintos stilius ... peržiūrėtus su aukštųjų technologijų medžiagomis“. Tai suteikė kolekcijai sportiškumo, kuris persmelkė drabužius ir jų stilių.

„Emporio Armani“, jaunesniosios „Armani“ imperijos linijos, šou tapo sėkmingu bandymu kuriant jaunatvišką drabužių kolekciją, tuo pačiu įtraukiant įvairias populiarėjančias tendencijas.

Kai kurios kelnės buvo tokios siauros, jog beveik priminė tampres, ir dažnai būdavo su guma apačioje. Prabangios sportinio stiliaus kelnės yra naujoji džinsų mada Milane ir taip pat figūravo „Marc Jacobs“ pristatyme šiame mieste.

Kitą rudenį dominuos ir patrumpintos kelnės, dėvimos su kulkšnis dengiančiais batais. Tai dar viena idėja, kurią „Armani“ įtraukė į savo kolekciją. Kad atsvertų siauras ir trumpas kelnes, modeliai vilkėjo platesnius, didesnės apimties paltus, dažnai pasiūtus iš puraus neopreno ar minkštos odos.

Gaiviai atrodė šiuolaikinių technologijų audinių deriniai iš tokių spalvų kaip pilka ir geltona.

Pristatymas prasidėjo klasikiniais pilkos spalvos languotais kostiumais, kurie buvo vilkimi po švarkus primenančiais trumpais paltais. Drabužių ansamblius su tipiška itališka mados nuojauta užbaigė kailinės kuprinės ir delninukės su atverčiamu užsegimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)