„Juka atstoja mums kalėdinę eglutę. Su kambariokėmis pagalvojom, jog esam studentės ir kad reikia šias Kalėdas paminėti kitaip nei įprasta, norėjome šventėms pasiruošti kitaip“, – DELFI pasakojo M. Linkytė.

Atlikėja su kambariokėmis sugalvojo, kad eglutės šiemet puošti nenori, mat namuose auga didelė juka. Taip kilo mintis papuošti šiltų kraštų augalą.

„Pasipuošėm juką ir džiaugiamės ja tarytum Kalėdų eglute“, – kalbėjo dainininkė ir pridūrė, jog Kalėdos – tai ne dovanos ir ne papuoštas medelis ar spalvotos lemputės. Anot atlikėjos, tai – jausmas, kurį turėtų pajusti kiekvienas šio laikotarpio metu.

„Adventas ir yra tas laikas, kuomet gali pagalvoti, ką darai ne taip, kaip elgiesi, stengtis būti geresnis sau ir aplinkiniams, stengtis padėti kitiems. Kartais nesusimąstome, kad galbūt nesame itin draugiški, dosnūs. Iki Kalėdų galime nors šiek tiek pasikeisti“, – DELFI kalbėjo Monika Linkytė.
Kalėdinė juka Monikos Linkytės namuose
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)