„Gyvenimas pats koreguoja spalvas. Stilisto nepakeičiau. Čia viskas savieigoje. Šį kartą tą padariau neatsiklaususi grožio specialistų“, – apie plaukų spalvos pasikeitimą kalbėjo L. Graužinienė ir pridūrė, jog dėl pokyčių su stilistais nesikonsultavo – pati nusprendė keistis.

„Kirpėja prašė nesakyti. Jeigu prašė – negaliu. Ne visi kirpėjai nori skelbtis, kad pas juos žinomi žmonės kerpasi. Tiesiog nenoriu sakyti, nes žmogus išėjo, nebedirba to darbo, tai nėra prasmės pasakoti. Kirpėja į užsienį išvažiavo, taigi, teks ieškoti naujos“, – sakė ji.

Paklausta, ar keisti plaukų spalvą nusprendė dėl naujų darbų Seimo salėje, parlamentarė sakė, jog nusprendė tiesiog pasikeisti ir tai esą su darbu nėra susiję.

„Tiesiog kažką reikia pakeisti. Darbo nepakeičiau, reiškia, reikia pačiai keistis. Žmogus juk turi sujudėti. Nusidažiau dėl praktiškumo. Jeigu bus būtinybė konsultuotis dėl įvaizdžio su stilistais, būtinai pasitarsiu, bet kiek dabar kasdieniame darbe prireikia, naudojuosi senais Statkevičiaus ir Petruškevičiaus grožio patarimais, naujų nereikia. Tačiau jeigu reikės kokiais nors gyvenimo atvejais patarimų, būtinai jų paprašysiu iš stilistų. Labai gerai, kai pataria profesionalas“, – DELFI pasakojo L. Graužinienė.

Pasiteiravus, kurį stilistą L. Graužinienė laiko mylimiausiu, politikė nepanoro išskirti vieno.

„Kiekvienas, su kuriuo bendravau, turi savo žavesio“, – DELFI sakė ji.

L. Graužinienė – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (304)