Štai dainininkės Baiba Skurstenė, Skaistė Steikūnaitė ir Julija Vežauskaitė bendradarbiauja su viena draudimo kompanija. Atlikėjos turi sudariusios su minėta kompanija sutartis, kurios suteikia teisę dirbti draudimo agentėmis.

Baiba bičiuliams jau prieš keletą mėnesių džiaugėsi, jog nauja veikla jai puikiai sekasi, tačiau DELFI paprašyta apie tai papasakoti, atsisakė. Esą nenori kitiems sukelti neigiamų emocijų ir sulaukti neigiamų vertinimų, kurių sulaukia pasirodžius publikacijoms žiniasklaidoje.

Tuo metu Julija Vežauskaitė, praėjusią savaitę debiutavusi Giullietos pseudonimu, sakė taip pat bandžiusi dirbti draudimo agente.

„Dabar tai kaip manija. Visus aplink vilioja. Ten geri pinigai už konsultavimą ir klientų priežiūrą visus metus. Reikia turėti talentą įtikinti žmogų, kad jam to reikia. Nusprendžiau draudime nebedirbti, bet sutarties dar nesu nutraukusi. Esu apdraudusi keturis žmones, tačiau man gerai čia, kur esu dabar“, – DELFI kalbėjo J. Vežauskaitė.

Draudimo agente laisvalaikiu virsta ir grupės „Naujos pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)