„Anna Karenina“ („Anos Kareninos“) žvaigždė nuogomis krūtimis pozavo ir šalia straipsnio publikuojamoms nuotraukoms.

„Aš turiu gana griežtą nuomonę, ką galiu rodyti, - apie filmavimąsi nuogai sakė britų gražuolė. – Jokių sėdmenų pusės! Dėl nuogų p**ų nepergyvenu, nes jie tokie maži – žmonės tokiais tikrai nesidomi“.

Keira Knightley ant žurnalo "Allure" viršelio

Kalbėdama apie sprendimus, kiek kūno apnuoginti, K. Knightley sakė: „Manau, kad su amžiumi tai padaryti būna vis lengviau. Tuomet tiesiog sakai: „Ne“, „Taip“, „Ne“.

Laimei, K. Knightley su jumoru kalba apie mažą savo krūtų dydį – net tuomet, kai kino industrijos vadovai mėgina padidinti jos biustą.

„Jie visuomet pakoreguoja mano krūtis. Buvau supykusi tik tuomet, kai jie padarė man tikrai keistus, nukarusius p***s, - juokėsi ji. – „King Arthur“ („Karaliaus Arturo“) plakatui jie tikrai padarė tuos keistus nukarusius p**us. Pagalvojau: jeigu ketinate padaryti man svajonių krūtis, tai padarykite, kad jos bent būtų putlios“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)