Į gimdymo namus atlikėjas su žmona važiavo praktiškai iš oro uosto, mat savaitgalį SezzY Stambule filmavo muzikinį klipą.

"Laukė manęs mažiukas", - juokauja laimingas vyras.

Apie tai, kad taps tėčiu, SezzY pirmiesiems patvirtino DELFI portalui liepos mėnesį. Dainininkas į artėjančią tėvystę žiūrėjo labai atsakingai. Drauge su žmona jiedu Vilniuje lankė ir būsimųjų tėvelių kursus. Naujienų portalui jis yra prisipažinęs, kad tėvystė jam suteikia energijos bei kūrybinio užsidegimo.

"Dabar aš turiu dar daugiau ambicijų, noriu daugiau dirbti, kad galėčiau aprūpinti savo gausėjančią šeimą. Nenoriu, kad šeima kada nors pažintų tamsiąją gyvenimo pusę", - DELFI sakė Sezzy.

Pora susituokė 2007-aisiais. Agnė ir SezzY drauge, kaip patys juokauja, yra nuo neatmenamų laikų. Dainininkas su sutuoktine Agne susipažino Vilniaus licėjuje, kur ilgus metus buvo bendraklasiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)