Nuotakos, kurios vestuvinį įvaizdį nuspręs papildyti stilinga delninuke, į ją galės susidėti įvairias reikalingas smulkmenas: mobilųjį telefoną, lūpų pieštuką ar blizgesį, pudrą, vienkartines nosinaites. Jeigu rinksitės šį aksesuarą, siūlome apgalvoti kelis svarbius momentus.

Bendros delninukės pasirinkimo taisyklės

Nuspręskite, ką norėsite įsidėti į delninukę: nosinaitę ir lūpų pieštuką ar pusę savo kosmetinės, pasą ir panašius daiktus. Kitaip tariant, jums reikia nuspręsti, kokio dydžio rankinukas jums reikalingas – miniatiūrinis ar kiek talpesnis.

Toliau apsispręskite dėl jo išorės. Delninukė gali tapti originaliu jūsų akcentu, jeigu pasirinksite tinkamą spalvą ir formą.

Šiuo metu patys populiariausi yra prailginti modeliai. Tačiau neverta pamiršti ir kitų formų, kurios šalia vestuvinės suknelės gali atrodyti žaismingai: pavyzdžiui, delninukė – surištas kaspinėlis arba rankinukas, primenantis senovinę piniginę.
Rankinė nuotakai

Nors delninukės laikomos delne, kai kurie modeliai turi plonytes grandinėles ar dirželius – tokiu atveju juos galima nešioti ant peties ar riešo.

Vestuvinių delninukių apdaila išsiskiria įvairove: populiarios stilingos odinės delninukės, taip pat delninukės iš medžiagos, kurios atrodo ir paprastai, ir prabangiai.

Yra delninukių su kutais, kaspinėliais, kripėmis ir kitais papuošimais – jums tinkamas pasirinkimas priklauso nuo jūsų vestuvinės suknelės stiliaus ir modelio.

Delninukes gali puošti ir siuvinėjimai, kurie turėtų atkartoti išsiuvinėto rašto fragmentus iš jūsų vestuvinės suknelės.

2013 metų sezono tendencijos

Peržiūrėsime delninukių variantus, kuriuos kitam sezonui siūlo žinomi madų namai.

Ateinantį sezoną bus populiarios įvairių formų delninės rankinės, puoštos įvairiais dekoro būdais, ir kuklios delninukės be puošybos elementų.

Pavyzdžiui, nuotaka, vilkinti prašmatnia ir gausiai puošta vestuvine suknele, gali rinktis paprastą baltą voko formos delninukę. Panašų variantą siūlo madų namai „Loewe“ - baltos spalvos delninę rankinę su originaliu užsegimu, primenančiu auksinį kabliuką. Tokia delninukė derės praktiškai prie bet kokio modelio suknelės.

Madas sekančios nuotakos, trokštančios atsidurti dėmesio centre, įvertins prabangias vestuvines „Alexander McQuеen“ delninukes.
Šių mados namų delninių rankinukų kolekciją sudaro ir modeliai su tvirtu rėmu, ir minkštos, odinės delninukės, ir netgi originalios kailinės delninukės.

Jos visos yra baltos, šviesiai smėlinės arba švelnios persikinės spalvos, puoštos dailia metaline furnitūra, originaliais metaliniais užsegimais su kaukole – firminio šių mados namų ženklo motyvais.

Šie vokus primenantys modeliai nėra perkrauti puošybos elementais: kai kurie iš jų dekoruoti tik biserio šakelėmis. Visuose pristatytuose delninukių variantuose harmoningai atrodo užsegimas – akmenukas, esantis pačiame rankinės centre.

Delninukės, kurios pristatomos naujajame sezone, ne tik papildo elegantiškus nuotakos apdarus, bet ir tampa savita įvaizdžio detale.

Be baltų, sidabrinių ir pastelinių spalvų delninukių populiarūs išlieka ir miniatiūriniai aukso spalvos rankinukai.

Būtent tokius aksesuarus galima išvysti naujose kolekcijose, pvz., kristalais nusagstyta delninukė, miniatiūrinė kieto korpuso delninukė ar minkštas rankinukas, pasiūtas iš blizgančios medžiagos.

Ne kiekviena nuotaka ryžtųsi pasirinkti delninukę, primenančią metalinį lagaminėlį. Tačiau tos mados mylėtojos, kurios tam ryšis, savo išvaizdai suteiks ypatingo skambesio.

Romantiškoms nuotakoms patiks dailus baltas rankinukas su trumpa aukso spalvos grandinėle, dekoruotas vasarišku raštu.

Ypatingą susidomėjimą kelia delniniai rankinukai, kruopščiai nusagstyti kristalais, karoliukais ir akmenukais, puošti dirbtinėmis gėlėmis arba baltu tarsi sniegas kailiu.

Tokias delninukes renkasi nuotakos, laikančios save tikromis karalienėmis.

Kiekviena nuotaka pati sprendžia, ar papildyti savo vestuvinį įvaizdį delninuke. Jei vis dėlto ryžotės laikyti ją rankoje, savo pasirinkimo jums neteks gailėtis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)