Pirmoji priežastis: moteris nuolat kalba...

Nesustodama ir neleisdama vyrui nė įsiterpti. Išeitis - mažiau kalbėti, daugiau klausytis. Daugelis žmonių nepasakytų frazės: „Patylėk tu nors porą minučių“ ar kažko panašaus. Vyrai apskritai nelinkę to sakyti, nebent juos visiškai išerzintumėte. Vietoje to vyras vis rečiau susitikinės su moterimi, nors kažkada ji jam ir labai patiko.

Daugelis moterų nežino, ką daryti, jei stoja kapų tyla. Net jei ji ir atsiranda, galbūt moteriai reikia išmokti klausinėti ir klausyti, tuo pat metu paskatinant žmones daugiau kalbėti apie save.

Antroji priežastis: moteris praranda vyro pagarbą ir pasitikėjimą.

Vyrai veda tas moteris, kuriomis pasitiki, kuriomis jiems nėra priežasčių abejoti. Kodėl gali kilti vyro nepasitikėjimas?

Pirmasis pavyzdys. Moteriai nuolat skambina kažkokie įtartini vyriškos lyties draugai. Moteris nuolat su jais susitinka. Vyras į tokius draugus žiūri kaip į varžovus ir potencialius meilužius. Žinoma, moteris gali turėti darbo kolegų, klientų, tačiau kolegos neturi skambinti kas vakarą ir lankytis namuose du kartus per savaitę bet kokia dingstimi.

Antrasis pavyzdys. Visame bute iškabinėtos fotografijos, kur moteris pusiau nuoga arba apsikabinusi su kitais vyrais. Galimi atvejai, kai moterys nesidrovėdamos sudeda tokias nuotraukas į socialinius tinklus tikėdamosi, kad vyrai ims pavyduliauti, juk jos tokios gražios ir populiarios. O išeina atvirkščiai: vyras mano, kad moteris lengvai prieinama, vadinasi, netinkama šeimyniniam gyvenimui.

Trečiasis pavyzdys. Nuolatinis melas. Visi žmonės meluoja. Tų žmonių, kurie nuolat sako tiesą, vengiama. O štai jei moteris meluoja tiesiog iš įpročio, vyras susimąstys, ar reikia kurti šeimą su tokiu žmogumi.

Trečioji priežastis: moteris dažnai kritikuoja vyrą...

Idealių žmonių pasaulyje nėra. Vyrai - ne išimtis. Jei moteris nuolat kritikuoja vyrą, jam tai nepatinka. Yra moterų, kurios vyrų išvis nekritikuoja. Priežastys gali būti įvairios. Tačiau vyras kurs šeimą su moterimi, kuri visur palaiko savo vyrą ir jam padeda.

Svarbu teisingai kritikuoti vyrą, jei norima reikiamo efekto. Jei moteris nuolat taškosi emocijomis, įžeidinėja vyrą, vyras ilgai su ja neliks. Jei moteris kritiką išsakys gražiai, viskas pasisuks palankia kryptimi.

Naudodamasi šiais patarimais, moteris sugebės išlaikyti šalia savęs svajonių vyrą ir nepraras jo dėl savo kvailos galvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (328)