Vos atšilus orams, merginos tuoj pat traukia plazdančias sukneles. Nėra ko laukti – mūsų krašte niekada nežinai, kada vėl gali atvėsti, todėl vasarinį garderobą reikia demonstruoti nedelsiant.

Šiemet Palangoje poilsiaujančios merginos su malonumu atidengia įdegusias kojas ir dėvi trumpučius šortukus, nepamiršta ir visada madingų įvairiais raštais ir gėlėmis išmargintų suknelių.

Makiažo, vėjyje skambančių auskarų ir skrybėlaičių merginos nepamiršta net ir eidamos prie jūros.

Tuo tarpu vaikinai mada domisi kur kas mažiau. Todėl vietoj naujausios vasaros kolekcijos drabužėlių stipriosios lyties atstovai bulvaru žygiuojančiųjų teismui pateikia savo kūno linijas. O jei jau nedrįsta apsinuoginti, dažnas renkasi laisvalaikio aprangą.

Šiaip ar taip, vaikinams turbūt būtų apmaudu visus metus plušėti sporto salėje ir neturėti galimybės bent kelias karštas vasaros dienas savęs parodyti aplinkiniams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)