Tačiau kol kas muzikinės karjeros neatsisako ir neslepia džiaugsmo, kad šiuo metu turi daug laisvo laiko, kurį skiria šeimai ir sveikam gyvenimo būdui.

Laisvalaikis kartu

Kai prasideda krepšinio sezonas, moteris su savo šeima gyvena užsienyje, ten kur žaidžia jos vyras krepšininkas Rolandas Alijevas. Dainininkė tikina, kad dukrytė ir vyras jos dėmesio nespėja pasigesti net tada, kai grupė „69 danguje“ pakviečiama į koncertą.

„Vasarą prasideda koncertų turai, tačiau koncertuoti reikia tik vakarais ir tik kas antrą ar trečią dieną. Dėl to, kad porai valandų išeinu padainuoti, mūsų šeima tikrai nenukenčia“, – pasakoja atlikėja.

Tačiau dainininkė prisipažįsta, kad dvejų metukų dukra Tėja pakeitė atlikėjos gyvenimą.

„Dukrytė dar per maža, kad galėčiau sau leisti aktyvesnį laisvalaikį. Kai grįžtame į Lietuvą, tai būna mūsų atostogų laikas. Tada darome viską, kas tik šauna į galvą. Stengiamės daug laiko praleisti gamtoje. Tą man į galvą „įkalė“ tėtis, kai dar buvau visai mažytė. Jis yra žvejys, mėgėjas keliauti, kur nors stovyklauti pasistačius palapines. Dabar ir aš darau tą patį – vis dažniau grįžtu į gamtą“, – pasakoja atlikėja.

Skirtingi mitybos poreikiai

Apie mitybos įpročius paklausta Goda, tikina nesanti vegetarė.

„Aš klausau savo kūno. Galiu mėsos nevalgyti, kad ir visą mėnesį. Bet kai tik pajuntu, kad noriu mėsos, tai ir valgau, – tikina žymi moteris. – Po dukrytės gimimo aš visiškai nevalgau greito maisto restoranuose ir labai renkuosi maistą. Produktai iš parduotuvių lentynų perkami labai retai. Dažniausiai daržoves, vištieną, kiaušinius perkame iš ūkininkų“.

Nors šeima gyvena vienu ritmu, šeimos narių mityba šiek tiek skiriasi. Vasaros sezono metu G. Alijeva valgo salotas. Mažajai atžalai dažnai verda sriubas. Tėja niekada nesimėgauja šokoladu ir šokoladiniais saldainiais. Mažylė tenkinasi namuose pagamintais saldžiaisiais patiekalais. O tėčio Rolando mitybos racionas žymiai įvairesnis ir gausesnis, nes sportas reikalauja daug jėgų, energijos. Anot dainininkės, salotytės nebūtų geriausias mitybos sprendimo būdas jos vyrui.

„Kiekvieno žmogaus mitybos ypatumai priklauso nuo kraujo grupės. Vieni gali be jos išbūti, kiti ne. Aš esu būtent tas žmogus, kurio gyvenime mėsa nėra būtina. Tuo metu, kai nevalgau mėsos, tikrai jaučiuosi žvalesnė, lengvesnė. Organizmas išsivalo nuo kenksmingų medžiagų. Net prakaito kvapas būna švelnesnis, – tikina Goda. – Niekada nejaučiau jokių sveikatos sutrikimų dėl mėsos trūkumo. Žinoma, žiemos metu bent minimalus mėsos kiekis reikalingas, kad nenusilptų organizmas, neprarastume imuniteto, vis dėlto žiemos pas mus šaltos... O pavasarį, vasarą tikrai galima maitintis salotomis“, - pasakoja Goda.

Motinystė muzikai netrukdo

Goda tvirtina, kad šią vasarą suplanuota labai daug koncertų, tačiau dauguma jų pajūryje, todėl šeima visi kartu persikels gyventi į pajūrį ir vasarą leis kartu. Goda tikina, kad suderinti koncertus, vyro sportinę veiklą tikrai pavyks, svarbiausia viską kruopščiai susiplanuoti. O jeigu sutampa koncertas ir varžybos vienu metu, Tėją pagloboja seneliai.

Netrukus visos kartu grupės narės galės dalintis motinystės džiaugsmais ir rūpesčiais, mat viena iš paskutiniųjų laukiasi Nijolė Pareigytė. Daug kas spėlioja, jog šeimyniškas dainininkių gyvenimas greitai gali išpranašauti grupės „saulėlydį“, tačiau G. Alijeva nedrįsta to tvirtinti.

„Aš nežinau, kas laukia grupės po pusės metų ar daugiau, tačiau savo ateitį aš tikrai įsivaizduoju. Manau, kad grupė keletą kartų įrodė, jog motinystė muzikinei veiklai netrukdo. Ingrida, pagimdžiusi sugrįžo, aš pagimdžiusi sugrįžau, Karina taip pat niekur nepradingo. Tiesiog pasikeitė visų gyvenimai ir dabar sunku prognozuoti, kaip bus. Grupė nuo pirmųjų dienų iki dabar labai pasikeitė. Net mūsų pokalbiai dabar kitokie. Tačiau nemanau, kad tai pakenkė populiarumui, nes mūsų klauso labai platus žmonių ratas. Dainuojame tai, kas mums patinka ir jeigu vis dar atsiranda bendraminčių, kurie mus palaiko, klauso mūsų muzikos ir mus myli, tai valio“, - sako atlikėja.

Goda, baigdama pokalbį, pasidžiaugia, kad tai, kuo ji užsiima gyvenime, jai labai patinka. Dainininkė sako, kad būti mama yra pats „nerealiausias“ jausmas ir tą suprasti gali tik moterys, kurios pačios yra mamos.

„Išsipildė visos mano svajonės, todėl tikiu, kad svajoti reikia labai atsargiai“, – paslaptingai šypteli Goda.