„Renault“ gamintojas atskleidė savo naujos kartos „Espace“ vienatūrio pirmuosius atvaizdus. Šį rudenį automobilis bus pristatytas Paryžiaus automobilių parodoje.

Prancūziško automobilio istorija skaičiuojama nuo 1984 metų. Tai buvo išties revoliucinė mašina, laikoma pirmuoju pasaulyje vienatūriu. Be to, jos kėbulo gamybai buvo naudojamas plastikas, tad automobilis buvo lengvas, dinamiškas, bet taupus ir neturėjo problemų dėl korozijos. Paskutinės, ketvirtosios kartos „Renault Espace“ modelis platforma dalinosi su „Vel Satis“ ir antros kartos „Laguna“ modeliais ir buvo gaminamas nuo 2003 iki 2011 metų.

Naujos kartos „Renault Espace“ yra ne tik erdvus, bet ir atrodo itin dinamiškai. Priekyje puikuojasi visiems šiuolaikiniams „Renault modeliams būdingas didelis rombas. Kaip ir ankstesnės kartos, „Espace“ turi itin erdvų saloną, kurio erdvę galima lengvai transformuoti, pasižymi išskirtiniu komfortu ir aukštu saugumo lygiu.

Per 28 metus buvo pagaminta daugiau kaip 1,2 milijonai skirtingų kartų „Renault Espace“ vienatūrių. Daugiau detalių apie naujausios kartos modelį gamintojas žada atskleisti liepos pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)