4 porcijos

Produktai:

1 vištienos filė,
100 g fermentinio sūrio,
1 šaukštas aliejaus,
1 agurkas,
4 ridikėliai,
20 g žalių krapų,
20 g žalių petražolių,
100 g špinatų,
1 skiltelė česnako,
100 ml natūralaus jogurto,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.

Kaip gaminti:

Išvirkite vištienos filė, kai atvės, supjaustykite šiaudeliais.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Sutarkuokite sūrį burokine tarka, išdėliokite nedideliais skrituliukais į skardą ir pašaukite į orkaitę. Kai sūris išsilydys, atsargiai išimkite ir išdėliokite ant apverstų puodelių dugnų, pateptų aliejumi. Kai atvės, nuimkite nuo puodelių.

Salotoms supjaustykite agurkus šiaudeliais, o ridikus riekelėmis. Žalumynus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Špinatus nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite gabalėliais. Viską atsargiai sumaišykite ir išdėliokite ant sūrio paplotėlių.

Padažui pertrinkite česnakus, sumaišykite su jogurtu, įberkite druskos, pipirų. Apšlakstykite padažu salotų krepšelius ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)