Reikės:

200 g lašišos filė,
1 arbat. šaukšt. kario prieskonių,
6 šaukšt. aliejaus kepimui ir marinavimui,
druskos pagal skonį.

Lašišos filė supjaustykite vienodo dydžio kubeliais.

Kario prieskonius sumaišykite su 3 šaukštais aliejaus ir ištrinkite šiuo mišiniu žuvies gabalėlius. Palikite juos 1-2 val., kad pasimarinuotų.

Lašišos kubelius sumaukite ant mažų medinių iešmelių ir kepkite keptuvėje, pavartydami iš visų pusių.

Iškepusius kepsnelius apibarstykite smulkintais žalumynais, papuoškite citrinos griežinėliais ir patiekite su daržovėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją