Pagal tradicinį scenarijų, projekto scenoje pasirodo duetai, kurių vienas narys būtinai turi estrados žvaigždės statusą. Kitas narys – irgi žvaigždė arba įdomi, bet visuomenei menkiau žinoma asmenybė. Šį kartą visi duetų dalyviai dainavo su savo vaikais: Vitalijus Cololo ir Evita, Eglė Jackaitė ir Jokūbas, Jolanta Paulauskienė ir Aistė, Mia su sūnumi Matu, Jurga Anusauskienė ir Haroldas, Liveta Kazlauskienė ir Ingrida, Renata Voitechovskaja ir Vanesa, Robertas Jampolskis su sūnumi Mariumi, Marius Gelažnikas ir Monika.

Tiems, kurie savų vaikų dar neturi, buvo pasiūlyta įsivaizduoti, kad turi – dirbtinį pilvą prisilipdžiusi Liepa Mondeikaitė ir Justinas Jankevičius vaidino būsimus tėvelius. Svečių teisėmis pasirodžiusi grupė „69 Danguje” scenoje dainavo kartu su būriu mergaičių. Su vaikais į sceną lipo ir „Studentės“.

Komisija šįkart taip pat buvo neįprasta. Visus dalyvius vertino vaikai – aktorės Kristinos Savickytės dukros dvynukės Justė ir Gabija, su mama kartu tą patį vakarą dainavęs Haroldas Anusauskas ir studijos „Džimba“ dainininkė Silvija.

Pro akis komisijai nepraslydo ir V.Cololo dukros Evitos talentas. Už 10-metę mergaitę užkulisiuose sirgo dainavimo mokytoja Ronata Balkaitienė bei mergaitės mama.

Dar vienas ryškus koncerto dalyvis M.Gelažnikas pademonstravo savo menišką sielos pusę. Vyriškis tvirtino, kad koncertinei dainai žodžius parašė pats ir galiausiai paskyrė ją savo dukrai Monikai. Regis, šis triukas puikiai suveikė – komisija gyrė ir dainą, ir atlikimą, ir Monikos suknelę, ir net dvi kėdes, ant kurių duetas sėdėjo, o H.Anusauskas tvirtino, kad daina jį dar ir kaip reikiant sugraudino.

Po pasirodymo paklaustas, kas kūriniui parašė muziką, M.Gelažnikas gūžtelėjo pečiais. Už tai papasakojo, kaip su dukters vaikinais sutaria: „Man patinka, kai vaikinas pasisveikina. Visada sakau, jei jie kažkur važiuoja, tu ją išsiveži, tu ir parvežk.“

Nuotraukų galerijoje – LNK Vaikų dienos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)