Naujausioje laidoje, kuri TV8 eteryje – jau šį sekmadienį 11.45 val. – Skaivai į pagalbą atskubės maisto gaminimui neabejinga kulinarinės knygos autorė Agnė Jagelavičiūtė.

Kokius šunis savo namuose yra auginusi Agnė? Kodėl šiuo metu ji neturi jokio keturkojo? Aštrialiežuvė pašnekovė turės atsakyti į ne vieną laidos vedėjo takso Marselio klausimą. Tiesa, šįkart Marseliui dar įdomesnės už pašnekovės atsakymus bus jos kulinarinio pasirodymo detalės: laidos vedėjui tiesiogine to žodžio prasme varvės seilės!

Prieš šiam skanėstų siužetui išvystant televizijos eterį, Skaiva visų šunų šeimininkams išduoda dar vieną puikų sausainių receptą. „Jie net padės atbaidyti blusas ir erkes nuo jūsų augintinio,“ – žada S. Jasevičiūtė.

„250 gramų kvietinių miltų, šaukštelis alaus mielių, 2 skiltelės smulkinto žalio česnako, 2 šaukštai aliejaus, truputis vandens – bet ne per daug, kad tešla netaptų per skysta – štai ir visi ingredientai. Juos sumaišome, iškočiojame tešlą, formele ar rankomis suformuojame sausainiukus ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Kai tik sausainiai atvės – galėsite jais pradžiuginti savo mylimą keturkojį“, – pasakoja Skaiva.

Laidos vedėja tikina, kad česnako kvapas šunims tikrai nėra bjaurus, todėl nedera bijoti, kad šuo šių sausainių nenorės.

„Keturkojis šou“ sekmadienį nepamirš ir labai aktualios, daug diskusijų sukeliančios temos – vaikas ir šuo. „Vis daugiau jaunų porų, pradėdamos lauktis kūdikio, nusprendžia savo augintinį atiduoti į prieglaudą ar tiesiog išmesti į gatvę“, – sako laidos vedėja. Patarimai, kaip šunį padaryti mažojo šeimos nario draugu – sekmadienį 11.45 val. tik per TV8.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)