Tačiau dabar, kai apsiavusi aukštakulnius, Gintarė nuosavame restorane ant kojų sukasi aštuoniolika valandų per parą, galima pagalvoti: įvyko tikrų tikriausias stebuklas.

Pasakoti apie buvusias ir dar laukiančias kojos operacijas, apie begalę vaistų, kuriuos išgėrė, apie tai, kaip išsigandusi, kad nevaikščios, vyko net pas ekstrasensus bei šamanus, Gintarei iš tiesų nelengva.

Ir ji pati, ir Linas žino - ši patirtis ne tik sukrėtė, bet ir padėjo atrasti kai kuriuos dalykus. Gintarė įsitikinusi: visi gijimo procesai būtų vykę daug lėčiau, jeigu ji nebūtų susirūpinusi mityba.

„Jeigu nori turėti sveikus dantis, sveikus plaukus, nori turėti lygią odą, reikia atsisakyti mėsos”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” šį trečiadienio vakarą 20.25 val. pasakos Gintarė Gurevičiūtė.

Po baisios avarijos ir Vietnamo ligoninėse ištvertų operacijų merginos organizmas buvo nualintas baisiomis vaistų ir narkozių dozėmis. Todėl Gintarė nusprendė pagyventi itin sveikai.

„Vietname man 14 dienų po 4 kartus per dieną buvo leidžiamas morfinas. Gavau labai daug narkozių ir visokio maisto, kurio iki tol nebuvo tekę vartoti. Buvo labai blogai. Grįžus reikėjo valytis organizmą. Čia padėjo žaliavalgystė”, - „Karamelinėms naujienoms“ sakė G. Gurevičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją