Svarbiausių šių metų įvykių organizatoriai „BDG Music” tiki, kad tai bus didžiausias užsienio atlikėjo koncertas per visą Lietuvos istoriją.

Planuojama, kad į renginį susirinks apie 40 000 gerbėjų iš Lietuvos ir kitų šalių ir tai bus pirmasis lauke vykstantis koncertas, į kurį bus parduoti visi bilietai iki renginio dienos. „BDG Music” atstovų teigimu, puikus bilietų prekybos startas žada labai daug, nes rezultatai net geresni nei tikėtasi ir netikėtai lenkia net pardavimus į Lady Gaga koncertą Estijoje.

Netrukus bus paskelbti pirmieji skaičiai, bet jau aišku, kad Lady Gaga bilietų prekyba pranoko praėjusių metų gruodį vykusią prekybą į roko žvaigždžių „Red Hot Chili Peppers” pasirodymą. Tuo metu legendinių rokerių gerbėjai vos per kelias dienas nupirko visus koncerto bilietus - beveik 14 tūkstančių.

Iki šiol tai buvo neoficialus bilietų prekybos pradžios rekordas. Toks susidomėjimas Lady Gaga pasirodymu mūsų šalyje neturėtų stebinti, nes 2011-aisiais verslo žurnalas „Forbes“ Lady Gagą pripažino įtakingiausia pasaulio garsenybe.

Pirmą kartą į Lietuvą Lady Gaga atvyks su savo trečiojo koncertinio turo „The Born This Way Ball“ pasirodymu. Pirmieji šio koncertinio turo šou pasigrožėti galėjo gerbėjai Pietų Korėjoje. Pirmajame „The Born This Way Ball“ koncerte nuskambėjo net 24 dainos.

Jau trečiadienį, gegužės 2 d., Lady Gaga pradės keturių koncertų turą Honkonge, tuomet kelsis dviem koncertams į Tokijų. Vėliau amerikietės Azijos turas bus pratęstas Taivane, Indonezijoje, Singapūre, Filipinuose bei Tailande.

Svarbiausią šių dienų pop muzikos žvaigždę į Lietuvą atveža didžiausias koncertų organizatorius Baltijos šalyse „BDG Music”, bendradarbiaudamas su pasauliniu koncertų milžinu „Live Nation Touring”. Šiais metais „BDG Music” mūsų šalyje suplanavo net keletą stulbinančių renginių – birželio 12 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos Marilyn Mansonas, liepos 28 d. ten pat koncertą surengs grupė „Red Hot Chili Peppers“, o liepos 31 d. – legendinis Stingas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)