Šį pavasarį sezono atidarymą anksčiau nei visada nusprendę atidaryti šios markės automobilių gerbėjai, atrodo, užsisakė ir orą. Vieta pasirinkta netradicinė – Lietuvos pajūris, todėl renginyje buvo suderintos tiek automobilių, tiek teniso sporto šakos. Tarp dalyvių buvo ne tik „Porsche“ ženklo mylėtojų iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos, Lenkijos. Jau tradiciškai kartu su klubo nariais šventine nuotaika dalinosi „Porsche“ atstovas Baltijos šalims Andris Ievins

Pirmą renginio dieną, šeštadienį, įvyko pirmasis teniso turnyras „Porsche klubas Lietuva-
Babolat“ taurei laimėti. Po gražios bei įtemptos kovos nugalėtoju tapo Vytautas Matuliauskas, rezultatu 5-3 įveikęs Gintarą Papečkį. Garbingą trečią vietą iškovojo Žydrūnas Andriukaitis.

Po pietų vyko bandomieji slalomo važiavimai Nidos oro uoste. Geriausią laiką parodė jaunasis Dovydas Narbuntas su „Porsche Carrera 4S“.

Vakare „Porsche“ gerbėjai suko galvas ir tikrino žinias apie mylimą markę žaidime „Protų mūšis „Tik Porsche valdo mus“.

Sekmadienio rytą išblizginti „Porsche“ automobiliai jau spindėjo Kuršių marių bei Parnidžio kopos fone. Lydimi gidės, sezono atidarymo šventės dalyviai susipažino ar prisiminė Nidos istoriją, aplankė Saulės laikrodį, nuvyko į „Mirusias kopas“.

Vėliau klubo nariai darnia kolona pajudėjo Nidos oro uosto link, kur vyko slalomo varžybos. Po jų labiausiai džiaugėsi nugalėtoju tapęs Aurelijus Rusteika su „Panamera Turbo“. Nedaug nuo jo atsiliko antros vietos laimėtojas Vilmantas Audzijonis su „Carrera GT3“ bei trečiosios vietos laimėtojas Saulius Radomskis, vairavęs „Carrera Turbo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)