Sugrįžti į aikštelę V.Jonesą įkalbėjo "Carlisle" klubo treneris Roddy Collinsas, su kuriuo jie draugauja daugelį metų. R.Collinsas tikisi, jog buvęs futbolininkas sutiks žaisti komandoje iki pat sezono pabaigos. "Malonu, kad Vinnie sutiko sužaisti draugiškas rungtynes ateinančią savaitę. Mes patikrinsime reikiamus fizinius duomenis ir galbūt jis pasiliks rungtyniauti komandoje šį sezoną", - teigia R.Collinsas.

V.Jonesas anksčiau rungtyniavo "Wimbledon", "Leeds", "Chelsea", "Sheffield Wednesday" ir "Queens Park Rangers" ekipose. Futbolininkas buvo pagarsėjęs savo kietu žaidimo stiliumi. Jis taip pat yra buvęs Velso nacionalinės futbolo rinktinės kapitonas.

1998 metais baigės futbolininko karjerą, V.Jonesas nusprendė išbandyti aktoriaus profesiją. Jis vaidino režisieriaus Guy Rithie filmuose "Lok, stok arba šauk" ("Lock, Stock and Two Smoking Barrels") ir "Vagišiai" ("Snatch"), taip pat buvo gavęs antro plano vaidmenį filme "Dingti per 60 sekundžių" ("Gone in Sixty Seconds").

Paskutiniame dar kuriamame filme V.Jonesas vaidins futbolininką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją