P.Kruničiaus vadovaujami Bonos "Telekom" krepšininkai šiandien Vilniuje R.Saportos taurės turnyro C grupės rungtynėse susitiks su "Lietuvos rytu".

Po pergalės 89:72 prieš Vloclaveko "Anwil", iškovotos praėjusią savaitę Lenkijoje, vilniečiams šį sezoną tai bus pirmosios R.Saportos rungtynės namie.

Bonos ekipos treneriui vakar naujiena buvo svarbiausi įvykiai, nutikę "Lietuvos ryto" klube per pastaruosius porą mėnesių. 34 metų P.Kruničius yra jauniausias R.Saportos taurės varžybų treneris.

"Lietuvos ryto" treneris J.Kazlauskas šios dienos rungtynėms rengėsi kruopščiau nei jo kolega iš "Telekom".

Peržiūrėjęs porą Bonos ekipos rungtynių Vokietijos bundeslygoje, J.Kazlauskas susidarė įspūdį, kad tai stipri komanda, turinti daug aukštų krepšininkų. Todėl pagrindinis krūvis turėtų tekti "Lietuvos ryto" priekinės linijos žaidėjams.

Į Vilnių atvyko visi pagrindiniai "Telekom" krepšininkai.

Tuo tarpu "Lietuvos ryto" ekipos treneriams neramu dėl to, kad vakar ryte dėl nugaros skausmų negalėjo treniruotis pagrindinis vidurio puolėjas Robertas Javtokas.

Vakare šis žaidėjas jau dalyvavo pratybose. Nugaros raumenis R.Javtokas pasitempė šeštadienį per LKL dvikovą su "Žalgiriu".