Ant plauko buvo pakibęs ir Arvydo Makselio ir jo partnerės Veronikos Brasaitės likimas, tačiau fortūna šį savaitgalį jiems neatsuko nugaros, nors ir komisijoje teisėjavusi Natalija Bunkė Arvydo ir Veronikos pasirodymą įvertino vos 2 balais.

Komisijos gretas be N. Bunkės užėmė infošou „Be komentarų“ vedėjas Džiugas Siaurusaitis ir žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas, taip pat ir „Šok ir lieknėk“ dalyviai, kurie savo konkurentams skyrė ne tik aukštus, tačiau ir žemus balus.

Ant projekto įsiliepsnojusi aistra „uždegė“ ir šou vedėją Mindaugą Stasiulį, kuris bučiniu apdovanojo savo žaviąją asistentę šokėją Ernestą Stulpinaitę, užkulisiuose dalyvių vadinamą likimo deive. Ši į tokį Mindaugo poelgį atsakė įžūliu antausiu.

Pirmieji scenoje pasirodę Mantas Degutis ir Evelina Kauklienė pademonstravo šeimyninio gyvenimo idilę, kuri dalyviams pelnė tris komisijos 9-etus. Tiesa, Dž. Siaurusaitis Mantui išsakė pastabą, neva jis partnerei buvo kiek per grubus.

Madam Gricacujevos ir Ostapo Benderio porą įkūniję J. Vardienė ir M. Levin sulaukė H. Vaitiekūno pagyrų. „Galiu pasakyti tik tiek – norėčiau būti jo vietoje“, – kreipdamasis į Jeleną ištarė garsus žurnalistas. Kiti komisijos nariai taip pat negailėjo pagyrų apie temperamentingą ir charizmatišką Jelenos charakterį ir pasirodymą scenoje.

Tomas Tracevskis ir Sandra Saikauskaitė suvaidino šiuolaikišką pasakos „Raudonkepuraitė“ versiją, kuri buvo įvertinta dviem 10-ukais ir vienu 9-etu.

Jaunos poros dramą sušokę A. Makselis ir V. Brasaitė iš Natalijos gavo vos 2 balus. Toks drastiškas Natalijos poelgis ne tik M. Stasiuliui atėmė žadą, tačiau sukėlė ir audringas studijoje susirinkusių svečių ovacijas. „Manęs visiškai neįtikinai. Kai kada netgi pamiršai judesius“, – savo sprendimą komentavo Natalija.

Viena drąsiausių projekto dalyvių Rūta Žemantauskaitė ir partneris Edvardas Ščeniovas rimtai įkaitino parketą ir pademonstravo žavios policininkės ir už grotų sėdinčio nusikaltėlio meilę, kuriuos komisija įvertino trimis 9-etais. „Pagirtina tokia drąsa. Atsikračius kompleksų bus nesunku atsikratyti ir nereikalingų kilogramų“, – pasirodymą reziumavo Dž. Siaurusaitis.

Po dalyvių pasirodymo į scenoje esantį narvą M. Stasiulis įviliojo N. Bunkę – už tai, kad kitiems dalyviams daugiau neskirtų žemų balų. Tačiau dainininkę išvadavo projekto dalyvis Richardas Riškus.

Netikėtai studijoje pradėjusi kaukti sirena ant „Šok ir lieknėk“ parketo iškvietė du gaisrininkus, kurie „atvėsino“ įkaitusį laidos vedėją Mindaugą jam į veidą paleisdami vandens čiurkšlę.

Iškart po to pasirodę R. Riškus ir I. Nikitina sušoko tango. Deja, komisijoje teisėjavęs T. Tracevskis skyrė tik 5 balus. „Richardas nešoka. Laikas pradėti šokti“, – griežtas savo konkurentui buvo Tomas, tačiau salė palaikė tokią kritiką. Dž. Siaurusaitis dar bandė taisyti padėtį: „Šis dalyvis man labiausiai primena „Simpsonų“ veikėją Houmerį“.

Rasa Donielienė ir Martynas Malakauskas pademonstravo įsiutusio buliaus ir matadoro kovą ant parketo.

Paskutinieji ant parketo pasirodę Rūta Malkutė ir Aurelijus Grigas sušoko dramatišką baleto elementais pagražintą šiuolaikinį šokį. Baltais kostiumais pasidabinusių dalyvių pasirodymą sustiprino netikėtai ant parketo „iš dangaus“ pradėjęs kristi sniegas.

Henrikas buvo atviras: „Jūsų šokis man priminė „Titaniką“. Buvo labai gražu“. Su Henriku sutiko ir kiti komisijos nariai, porai skirti du 10-ukai ir vienas 9-etas.

Specialius muzikinius pasirodymus laidoje surengė Alytaus Oranžinis choras ir N. Bunkė.

Ant atsarginio „Šok ir lieknėk“ projekto suolelio sėdintiems Marijui Bagdonavičiui ir Mariai Zdanovai, Miroslavai Semionovai ir jos partneriui Romanui Čeburiakui bei dabar jau ir J. Vardienei ir M. Levin dar gali nusišypsoti laimė sugrįžti į projektą. Iškritę dalyviai toliau tęsia šokių repeticijas ir drauge su kitais stengiasi numesti nereikalingus kilogramus.

Laidos akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją