„Man rytais važiuojant į darbą šviečia užrašas „Automobilių spūstis Geležinio Vilko gatvėje”. Ir ką? Vairuotojas neturi pasirinkimo, nes nėra kito kelio pasiekti centrą, – pečiais gūžtelėjo Susisiekimo ministerijos Saugos eismo skyriaus vedėjas Vidmantas Pumputis. – Tai tas pat, jeigu rytais šviestų „Labas rytas”, o vakare „Labas vakaras”. Visi žinome, koks paros metas, tačiau pakeisti jo negalime. Taip ir dėl spūsčių. Kam apie jas informuoti, jei nėra galimybių jų išvengti.”

Vilniaus savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos” Eismo skyriaus vadovas Jevgenijus Solovjovas dėl švieslenčių nebuvo toks skeptiškas kaip jo kolega iš ministerijos.

„Švieslentėse informacija apie automobilių spūstis yra aktuali visiems vairuotojams, ypač tiems, kurie ne kas dieną važinėja Vilniuje”, – tikino J.Solovjovas.

Jo teigimu, važiuojant į kalną Ukmergės gatve „Akropolio” link, dažnai pasitaiko vienokia ar kitokia kliūtis kelyje. Tuomet švieslentėse pasirodo informacija: „Sugedęs automobilis pirmoje eismo juostoje” arba „Kelio darbai pirmoje eismo juostoje, būkite atidūs!”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją