Jums reikės:

· 1 pakelio jūsų mėgstamiausių makaronų (400-500 gramų)
· 15 vyšninių pomidorų
· 1 cukinijos
· 2 valgomųjų šauk6tų alyvuogių aliejaus

Pesto padažui:

· Saujelė kedro riešutų
· Pluoštelis bazilikų
· Druskos (pagal skonį)
· 1 arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

1) Išsivirkite makaronus (tik nepervirkite). Nukelkite nuo ugnies, nupilkite vandenį (pusę stiklinės makaronų virimo skysčio atidėkite į šalį).

2) Daržovių skutikliu cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis.

3) Pasigaminkite padažą: trintuvu sutrinkite baziliką, druską, riešutus ir šaukštą alyvuogių aliejaus.

4) Makaronus sudėkite į keptuvę, suberkite cukinijas, sudėkite pesto padažą, įpilkite truputį makaronų nuoviro ir viską gerai išmaišykite.

5) Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir lengvai apkepkite vyšninius pomidorus. Makaronus sudėkite į didelį dubenį, papuoškite apkeptais vyšniniais pomidorais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją