Sistemoje pateikiama informacija apima asmeninius ir komercinius lengvuosius automobilius, sunkvežimius ir vilkikus, mikroautobusus ir autobusus, o taip pat priekabas ir puspriekabes. Jeigu bus poreikis, sistemą nesunkiai papildys motoroleriai ir motociklai.

Sistemoje duomenys pateikiami pagal markes arba markes ir modelius. Galima pasirinkti šių metų, šio mėnesio, praėjusio mėnesio, praėjusios dienos arba bet kurį kitą nestandartinį laikotarpį. Yra galimybė lyginti duomenis su tokiu pat laikotarpiu praeitais metais arba prieš tai praėjusiu periodu. Duomenys gali būti grupuojami dienomis, mėnesiniais arba metais.

Sistema turi ir visus papildomus duomenis, tokius kaip registravimo statusas, didžiausias leistinas svoris, kėbulo, degalų, valdytojo tipas, variklio darbinis tūris ir didžiausia galia, o taip pat regionas.

Panaši sistema jau keletą metų sėkmingai veikia Estijoje, tačiau ji yra uždara, nes prieinama tik automobilių pardavėjų ir serviso įmonių asociacijos (AMTEL), nariams, kelis kartus brangesnė ir ne tokia patikima, nes kartais sutrinka duomenų atnaujinimas.

„AutoTyrimų“ klientai priėjimą prie šios sistemos jų prenumeruojamos informacijos ribose gaus nemokamai iki 2012 m. pabaigos. Bet kuriam kitam potencialiam klientui pareiškus susidomėjimą, jam bus suteikiamas apriboto naudojimo individualizuotas vieno mėnesio trukmės nemokamas priėjimas, o vėliau jis galės įgyti nuolatinį priėjimą. Daugiau informacijos galima rasti puslapyje autotyrimai.lt/kasdien.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją