Šiais prizais apdovanosime tris įdomiausiai į mūsų konkurso klausimus atsakiusius dalyvius. Jiems atiteks ir dvigubi kvietimai į parodą.

Kviečiame savo variantus rašyti iki ketvirtadienio vakaro ir penktadienį atsiimti kvietimus į parodą, kur galėsite atsiimti ir prizus:


Apie laimėjimą įdomiausių atsakymų autoriai informuoti asmeniškai telefonu.

Nugalėtojais išrinkti:

1. Aurika Laurinaitienė

Namus baldais stengiuosi atnaujinti dažnai, kai pavyksta ką originalaus įsigyti sendaikčių turguje Kaune. Nieko nuostabesnio, kai kažkam pasenęs man tampa nauju.

Labai žaviuosi antikvarinio tipo viduramžių stiliaus baldais. Jie sukuria jaukią ir mielą namų atmosferą. Jei negimiau viduramžiais ir negaliu gyventi pilyse ar bent dvare, tai savo kaimiško stiliaus (dėl ko dabar jau ne gėda prisipažinti) paverčiau jaukia senovine dvelkiančia pirkia, kurioje viešpatauja senoviškas rašomas stalas, odinės lovos, indaujos ir t.t.

Mano namuose karaliauja klasika, nors įsigyta ne prabangiuose baldų salonuose, o sendaikčių turguose. Aišku, jei, būdama mokytoja, galėčiau sau leisti, tokio stiliaus baldus įsigyčiau žmogaus orumą nežeminančiose parduotuvėse.

2. Rita Mikulskė

Sveiki, mano namai - mano tvirtovė, tai tikrai atitinka šį posakį. Aš ir mano šeima puosialėjame, puošiame, tvarkome savo namus, t.y. savo butą ir džiaugiamės,kad turime savo tvirtovę.

Paskutinį kartą baldus, tiesa, viename kambaryje keitėme prieš 3 metus. Dabar ruošiamės keisti virtuvės baldus, todėl visur jų ieškome.

Aplankome visas parduotuves, kurios prekiauja baldais, salonus, ieškome internete, būtų puiku aplankyti parodą.

Jaukiam gyvenimui man atrodo labiausiai tinka patogūs, praktiški, gražūs, stilingi baldai.

3. Greta Ališauskaitė

Paskutinį kartą keičiau prieš dvi savaites, taip pat keičiau ir kitų baldų stovėjimo vietas. Manau, jog baldų perstumdymas yra vienas iš pigiausių variantų, atnaujinant namus ir itin yra pastebima.

Dažniausia baldus renkuosi apgalvojusi, ko būtent reikia ir kur juos ruošiuosi statyti. Tuomet peržiūriu keletą interjero tinklalapių arba straipsnių apie interjerą ir priklausomai nuo prekės, ieškau kur ją įsigyti.

Esu patikrinusi keletą patarimų, jog originalių baldų ar aksesuarų galima įsigyti sendaikčių arba antikvarinių daiktų parduotuvėse, tikrai verta apsilankyti ir pasisemti idėjų. Dar turiu keletą mėgstamų lietuviškų firmų "Gintaro baldai" ir "Grafų baldai", o šiaip mėgstu užsukti į "Akropolio" baldų centrą.

Jaukumą namuose galima sukurti ir su aksesuarais, pirmiausia, derinu prie švelnių ar aksominių spalvų sienų apdangalų, užuolaidų - jos, manau, neatsiejamas jaukumo atributas, stengiuosi ieškoti praktiškų baldų.

O norint jaukumo, manau, nesinori itin ryškių ar modernių baldų, tam puikiai tiktų švelnių spalvų masyvūs baldai ar mediniai masyvūs baldai, priderinant užuolaidos, suteikiančias ne tik jaukumą, bet ir romantiką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją