Lipdukais bus pažymėta 10 parodos eksponatų, kurie išsiskirs ypač geru dizainu, ergonomiškumu ir bus saugūs aplinkai. Ši akcija skirta vartotojui, kuris vertina kokybę, gaminio ilgaamžiškumą, renkasi aplinką tausojančią gamybą ir gaminius.

Kita parodos „Baldai“ naujiena lankytojams – „Šeimos bilietas“, kurio kaina vienam asmeniui yra mažesnė už įprastinio bilieto. Dviem asmenims toks bilietas kainuos 20 Lt, tuo tarpu perkant įprastinius bilietus reikėtų mokėti 24 Lt. Einant kartu su vaiku nuo 7 metų toks bilietas kainuos 25 Lt, su dviem vaikais nuo 7 metų – 30 Lt. „Norime paskatinti į šią parodą eiti šeimas, nes manome, kad namų erdvių kūrimas turi rūpėti visiems jos nariams“, - sako parodos projekto vadovė Lilijana Dirsienė.

Visi bilietus nusipirkę lankytojai dalyvaus parodos žaidime, kuriame bus galima laimėti net tris vertingus prizus: stilingą fotelį su bankete iš naujausios bendrovės „Grafų baldai“ kolekcijos, bendrovės „Skandinaviški interjerai“ minkštų baldų komplektą ir bendrovės „Namas ir aš“ dovanojamą dviejų valandų interjero specialisto konsultaciją kliento namuose.

Šiemet parodoje „Baldai“ dalyvaus daugiau kaip 130 baldų gamintojų ir prekybininkų iš Lietuvos, Latvijos, Rusijos, Ukrainos, Lenkijos. Apie 25 dalyviai pristatys baldines medžiagas, technologijas, įrangą. Paroda vyks kovo 29 d. – balandžio 1 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją