Svarbiausia – toks dekoras turi atspindėti savininko individualybę bei harmoningai derintis su interjeru. Kartais originalūs priedai, kaip aliejinė lempa, marokietiškas kaljanas ar Egipto papirusas gali sukurti šviesesnę ir šiltesnę atmosferą nei brangūs baldai.

Aksesuarai šioje dizaino kryptyje nepakeičiami, sukurdami rafinuotą, tačiau neperkrautą interjerą. Arabiškas pufas, marokietiškas žibintas ar draperija iš perregimos indiškos organzos taps svarbiausiais namų akcentais. Jaukumo ir romantiškumo namų atmosferai suteiks žvakės ir, sudėtos žvakidėje ar dėžutėje, papuoštoje karoliais ar pusiau brangiais akmenimis, gali tapti originaliu interjero elementu.

Kai kuriems žmonėms tokios egzotiškos dekoracijos yra tik netradicinės namų puošmenos, kiti joms suteikia gilesnę prasmę.

“Rytai yra Rytai, ir Vakarai yra Vakarai, ir niekada ši pora nesusitiks”, - rašė R. Kiplingas vienoje savo baladžių prieš šimtą metų. Dabarties šūkis kitoks: nebijokite eksperimentuoti ir maišyti stilius bei kultūras. Tai suteiks jūsų namams prasmingumo ir ypatingo švytėjimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją